Followers

Google+ Followers

03 August 2016

Dah lamer awok idok menaip bahase Pehrok  ni... rhindu rasernyer, meh awok menerai jap.. 

Once Upon a time.... hati awok pernah ler d keciwekan oleh dek beberaper oghang hero malaya a.k.a konon2nye deme ni macho ghitu... hahaha 


Sajer ler awok nk kongsikan perasaan tersirat dan tersurat awok ni kat public ..ngeh4.... yer ler, yerk dok.. ater awok dh lama bebenor sing'gurl ming'gurl ni (saje nk tuleh omputeh.. sebut lelaju kay) ...uhuk !!! #perasanbebenor #ajernyerkelakopulokbilerbacer


Awok bukan aper... bile awok dah berkenan, tersangkut ... terpakse kensel pulok pasei deme idok tunjuk kesungguhan nk kat awok ni kan.. ater.. awok ni, bukan suker sgt pader laki yang idok cukup effort ni.. yer ler.. pengalaman mengajar ghitu chor !...


Sometimes kite mengetes deme ngan situasen ghitu... awok ngengok ajer ler aper deme leh buek. kengkadang hp mampuih, awok nunggu ajer aper deme punye eksen. isk2... kater ler seminggu hp mampuih, ha.. kompom seminggu idok ader tanyer kabor berita ....TUMPO !!.. cer kome terai gi chari awok ni kat rhomah ker.. maner ler tau kan ...kot2 sakit ker, terpeleot ker.... yer dok ??? ini deme lak tunggu awok roger dulu.. xper...itu semol mayter je.. kater awok ler (pretending nothing happen, mcm omputeh kabo.. kikiki)


Next..... awok sentiaser berusaher aperbiler awok udoh bercouple... walaupun awok kengkadang teraser ater leceh bebenor weiii biler pepagi awok dok asik menge'wish ajer kat deme.(sekali sekaler ok lar, yer dak? ) .. bukan sebab ego, tp segan chor!.. mcm awok ajer dok terhegeh dan nyeghogin sensorang ngadap hp... hahaha.. Maluuuuuuuuuuuuuuu....... 

Oh yer... ater pasei hp ni banyak ajer awok nk story mory kat mengkome semua. Pasei trust.. ha'a memang ler penting.. semua couple nak rhoper ghitu yer dak?... tetiber, maser tengah berdatink .. awok dok menyeghogin tp pasangan awok dok nekan2 hp kat tgn dia tuh tanpa perdulikan awok ni... isk.. awok pherati je... beso kecik, beso kecik jer awok nengok pasangan awok tu.. ater!..mike ingat mike dok berdatink sengsorang kerrrr.. kang trobang penampo sulong kang... kompom 10abad kome teraser pijo jd sotong kerin.. hahahaha... feras sikit ar perasaan ini chor... patutnye.. letak ler tepon tu..idok ler ninggai pun kalu xde tepon tu...  Mike patut usha ler muka gurlpren yang comei bulat ni.. ha.. kan sejuk perot bila ngengok miker buek ghitu. hahahaha
#mohselfielelaju #hahahahaha


Awok suker giler pada ngan mengkomer yang ader attitute romentik karat ni.. NOTE .. awok sgt menyampah pada laki yang kemut a.k.a taik idung masin. ha.a.. isk ... risau kalu kawen ngan deme yg taik idung masin ni.. tumpo kehidupan seharian ku... sob.. sob... mintak jauh lar .. amin...


Ermmmmm.... lagi satu, awok nk kabo ni.. ajernyer ... kalu deme beno-beno siyes kat awok, usoh ler couple lelamer.. deme patut dh hajak dh gi jumper mak bapak deme... moh kenai-kenai ghitu. Baru ler betoi chor..!!... Akan tapi, kalu hajak ajer idok ler cukup chor.. pegi ler bawak bebetoi.. tunjuk kesungguhan tu nk kan awok ni.... iyer dakk ?.. so bharu ler awok ter feeling winter sonata sikit ... kah..kah..kah...


fuhhh....  penat buat karangan dalam bahaser ibunda ni.. kikiki.. but.. bahase Pehrok the best ever !






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...