Followers

Google+ Followers

10 August 2016

Selamat bekerja gais...



Assalammualaikum n selamat pagi gais... بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم - 

08 August 2016

Me n my precious

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم


Hari ni... na feeling soooo happy apabila melihat anak-anak yg semakin dewasa, na terus tersenyum😊😊.. allhamdullilah syukur Ya Allah kerana kurniakan sepasang putra putri yg sempurna sebagai pelengkap hidupku.. 😋 semoga anak-anak mama sentiasa diberkati dan dilindungi. AMEEN.. mama syg semua..😋 




07 August 2016

Me


My heart has been through a lot. I has been through the highs and low of life which is y i know good and bad sides of people.... uhukkk... Yet my heart is still strong n beats with love of the whole world. Dup.. dup.. dup... ❤❤😜😜

Kenangan terindah di UKK,KBS

Terima kasih kepada semua sahabat a.k.a kawan seopis sbb buat farewell party kat kite last friday😋😋. Terharu rasanye😊😊 . Terima kasih kerana mengajar byk perkara berkenaan media dan friendship. .❤❤❤ uols so much ❤💜💙💛..
Kami Ex Team UKK, KBS 😜😜

Tq bos n friends... 

Team UKK,KBS

With my PRO dan Designer UKK

Tq .. cantik purse ni ❤💜💙💛.



Tq again... dh mcm model purse pulak.. hahahha

Dlm meeting room.. hehehe
Kan di abadikan kenangan ini.. sweet giler kowang
❤💜💙💛.

03 August 2016

Dah lamer awok idok menaip bahase Pehrok  ni... rhindu rasernyer, meh awok menerai jap.. 

Once Upon a time.... hati awok pernah ler d keciwekan oleh dek beberaper oghang hero malaya a.k.a konon2nye deme ni macho ghitu... hahaha 


Sajer ler awok nk kongsikan perasaan tersirat dan tersurat awok ni kat public ..ngeh4.... yer ler, yerk dok.. ater awok dh lama bebenor sing'gurl ming'gurl ni (saje nk tuleh omputeh.. sebut lelaju kay) ...uhuk !!! #perasanbebenor #ajernyerkelakopulokbilerbacer


Awok bukan aper... bile awok dah berkenan, tersangkut ... terpakse kensel pulok pasei deme idok tunjuk kesungguhan nk kat awok ni kan.. ater.. awok ni, bukan suker sgt pader laki yang idok cukup effort ni.. yer ler.. pengalaman mengajar ghitu chor !...


Sometimes kite mengetes deme ngan situasen ghitu... awok ngengok ajer ler aper deme leh buek. kengkadang hp mampuih, awok nunggu ajer aper deme punye eksen. isk2... kater ler seminggu hp mampuih, ha.. kompom seminggu idok ader tanyer kabor berita ....TUMPO !!.. cer kome terai gi chari awok ni kat rhomah ker.. maner ler tau kan ...kot2 sakit ker, terpeleot ker.... yer dok ??? ini deme lak tunggu awok roger dulu.. xper...itu semol mayter je.. kater awok ler (pretending nothing happen, mcm omputeh kabo.. kikiki)


Next..... awok sentiaser berusaher aperbiler awok udoh bercouple... walaupun awok kengkadang teraser ater leceh bebenor weiii biler pepagi awok dok asik menge'wish ajer kat deme.(sekali sekaler ok lar, yer dak? ) .. bukan sebab ego, tp segan chor!.. mcm awok ajer dok terhegeh dan nyeghogin sensorang ngadap hp... hahaha.. Maluuuuuuuuuuuuuuu....... 

Oh yer... ater pasei hp ni banyak ajer awok nk story mory kat mengkome semua. Pasei trust.. ha'a memang ler penting.. semua couple nak rhoper ghitu yer dak?... tetiber, maser tengah berdatink .. awok dok menyeghogin tp pasangan awok dok nekan2 hp kat tgn dia tuh tanpa perdulikan awok ni... isk.. awok pherati je... beso kecik, beso kecik jer awok nengok pasangan awok tu.. ater!..mike ingat mike dok berdatink sengsorang kerrrr.. kang trobang penampo sulong kang... kompom 10abad kome teraser pijo jd sotong kerin.. hahahaha... feras sikit ar perasaan ini chor... patutnye.. letak ler tepon tu..idok ler ninggai pun kalu xde tepon tu...  Mike patut usha ler muka gurlpren yang comei bulat ni.. ha.. kan sejuk perot bila ngengok miker buek ghitu. hahahaha
#mohselfielelaju #hahahahaha


Awok suker giler pada ngan mengkomer yang ader attitute romentik karat ni.. NOTE .. awok sgt menyampah pada laki yang kemut a.k.a taik idung masin. ha.a.. isk ... risau kalu kawen ngan deme yg taik idung masin ni.. tumpo kehidupan seharian ku... sob.. sob... mintak jauh lar .. amin...


Ermmmmm.... lagi satu, awok nk kabo ni.. ajernyer ... kalu deme beno-beno siyes kat awok, usoh ler couple lelamer.. deme patut dh hajak dh gi jumper mak bapak deme... moh kenai-kenai ghitu. Baru ler betoi chor..!!... Akan tapi, kalu hajak ajer idok ler cukup chor.. pegi ler bawak bebetoi.. tunjuk kesungguhan tu nk kan awok ni.... iyer dakk ?.. so bharu ler awok ter feeling winter sonata sikit ... kah..kah..kah...


fuhhh....  penat buat karangan dalam bahaser ibunda ni.. kikiki.. but.. bahase Pehrok the best ever !






01 August 2016

hey gais !!!.....

Am back... !!!!! miss my blog.... start 1 Ogos 2016, i nk aktif balik arrr mengarang blog nie.. saje nk share setiap perjalanan hidup i... anyway... smart phone i dh jahanam... so i using PC dulu.. senang sikit... 


Sarina Ghazali
 Setiausaha Pejabat
Bahagian Dasar Dan Perancangan Strategik
Kementerian Belia dan Sukan
Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...