Followers

Google+ Followers

06 August 2013

PIC : SELAMAT HARI RAYA

Di kesempatan ini.... Mama nak mintak ampun dan maaf pd semua rakan2 yang mengenali diri Mama... Jika, mama pernah mengasari or mengeluarkan bahasa2 puaka... harap diampunkan... 

Semoga Hari Lebaran ini akan menjadi lebih bermakna utk semua rakan2 mama yang menyambut di kediaman masing2 or di kampung halaman...


Yang balik beraye kat kampung... bawak kereta, motor berhati-hati kay... Jgn bawak laju2.. even ullos bawak slow pun still sampai ke destinasi yang di tuju... 

So... sampaikan peluk cium mama utk seluruh family dan kalu makan yg sedap2 tu... ingat2 org yang tak merasa.. jaga kesihatan di musim perayaan... jgn makan byk2 tau.. nanti blk beraya org office semua dh tak kenal sbb dah XXXL... wakakakaka ... (gurau je)... huhuhu

 ~ XOXO ~

2 comments:

  1. Selamat hari raya Aidilfitri...
    Maaf Zahir & Batin..

    -adyz mohamad-

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri Mama Na..
    Hati2 di Jalanraya bila balik kg ye.. !
    - Waazin Aiman

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...