Followers

Google+ Followers

07 January 2013

Horor : Gugur Janin Online





Early munink i terbaca hot topic diHarian Metro.. kat muka depan terpapar topic 'Pil didakwa sah di Malaysia- Gugur Janin Online'.  My gosh ... what n earth with people nowdays.... adoiiiiihai..... Me n frenz hv little chat abt this topic.. yeah people nowday langsung takder perikemanusiaan .... simply bunuh orang, campak baby, belasah bini dalam pantang and so many more...

Haaa... ubat yg didakwa tue sebenarnyer ubat yang bule mengubati penyakit ulser duodenum dan ulser gastrik rupernyer... adehhhh pengambilan utk menggugurkan kandungan adalah dos yang banyak pulak tu.. telan 5 biji dan 1 sumbat dlm kemaluan... then 7 jam after telan lagi 2 biji n 4 jam pastu telan lagi 1 biji... makaiii... banyak tu...

Actually gugur kandungan nie menyakitkan... mereka tak takut kaa rasa sakit mcm nk bersalin tu ek ?? lagipun, tak kesian ka pada janin yang tak berdosa tu ??? ishhhh pandai buek, tak berani tanggung, then bilew tau preggy nk dibuang pulak... adooiii kesiannyer baby nie.. tak risau ka kalu korang simply gugur tetiba ader effect pd si puan punyer badan nie... kot2 satu hari dh kawen nanti tak leh preggy pulakss... dh kes naye ajer ... 

Ermmm bagi penjual yang menjual pil nie dh sah2 lar leh meraih pendapatan yang lumayan coz 2 papan dia charged RM 310 - RM 340 (sebiji 15 hengget).. kayo... kayo... patut lar dia ligat nk jual online... at last terkantoi...jeng.. jeng.. masuk frontpage METRO hari niew... ^_^

p/s : Sebagai seorang wanita/isteri, aset terpenting adalah anak ... kerana anak2 nie lew yang bule mendoakan kita bila kita sudah tiada nanti .... 

~ XOXO ~

5 comments:

  1. Pil cuci rahim, pil cytotec 200 mcg, pil gugur kandungan untuk kndungan yg berusia 4 bulan ke bawah sahaja, untuk wanita yang berisiko untuk mengandung, wanita yang masih dalam pantang(bersalin operation), jarakkan anak, ada sakit di bahagian belakang, maklumat lanjut Layari facebook.

    Pil gugur cytotec.

    Atau hubungi number ini.

    0143230603.

    ReplyDelete
  2. UNTUK PERTANYAAN DAN BANTUAN : SMS/WHATSAPP 018-3207424(24JAM)

    Awas-jika anda mengandung di luar rahim, penggunaan pil adalah dilarang sama sekali…RISIKONYA TERLALU TINGGI, jadi anda KENA SCAN dulu kandungan tu untuk memastikan kedudukan janin berada didalam rahim, saya juga akan memantau semasa client mengambil ubat ini.

    Pil @ Supplement ini membantu ‘mencuci’ khas untuk wanita yang hamil dalam kandungan 23 minggu ke bawah sahaja, hanya ikut arahan untuk pengambilannya dan dalam masa 12 Jam akan segera ‘cuci, khas untuk wanita hamil jarak dekat, terlanjur, belum berkahwin dan ‘senang hamil’. Kami membantu pada yang memerlukan. Jika dilakukan di hospital swasta, kosnya Rm1000 ke Rm1500.. bergantung berapa minggu kandungan dan sakit yang teramat sangat apabila saluran tiup dimasukkan dalam saluran kemaluan, jadi bertindaklah sebelum terlambat. Kandungan ubat ni adalah 200mcg, di pasaran hanya ada 20mcg, 50mcg dan 100mcg, elakkan dari membeli bawah 100mcg (hanya cacatkan janin shj), Tuntas dari Indon (menyebabkan pendarahan yg teruk), RU486 dari Singapore, Indon Dan Thai (RU486 sudah ada 368 kes kematian Seluruh Dunia).
    -GUARANTEED-
    Term & Condition- Kena Ikut Aturan Makan, Bawah 23 Minggu,

    SMS CUCI DAN LOKASI ANDA Ke 0183207424

    *ubat ini mengandungi 80% protein dan produk tiada kesan sampingan dan selamat digunakan, produk sudah berada dipasaran semenjak 2002 dan tiada mengunakan bahan-bahan terlarang, 98% Berjaya Jatuh.

    *Penghantaran melalui poslaju atau byhand di area k.l sahaja.

    *www.womenhealthlifestyle.wordpress.com

    ReplyDelete
  3. salam sejahtera dari sy noor :)

    ~Sy ada menyediakan dan membekalkan ubat misoprostol 200mcg bagi cuci kandungan, jarakkan kandungan dan cuci rahim.. boleh dapatkan secara cash on delivery k.l area atau courier (skynet,poslaju) ..

    ~Jaminan pengguguran yang selamat, berkesan dan harga berpatutan ..

    ~call / sms / whatsapp 011-28587369 atau 018-3207424 :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...