Followers

Google+ Followers

21 January 2013

Family day MOF

Nie... baru first time i join MOF punyer family day... setelah 7 tahun berkhidmat di badan kerajaan nie.. adoiiii hope next year jgn buek kat tempat yg sama... adoiii ngan berlecak nyer.. abis seluar ank teruna i... comot... sekali ngan kasut i.. habis...

Register pukul 7.30 pagi, tp i mai pukui 8.30 pagi... nasib aa dapat kupon free KFC.. hahaha benda yg FOC sapa tak mau kan.. rembat aa... letih aa family day nie.. ingatkan mcm relex je... sakit habis badan i...

Muka sembab bangun pagi kene pulak makan nasik lomak.. adeh.. hilang semangat ...hahaha ngan tudung nyer pakai main rembat je.. adoiii mcm makcik pun ader ...
time nk posing ngan kak mah lar... humaira nk bergayut... adjust alignment sikit ...huhuhu
me and nieza my old frenz kat audit... misss you so much nieza ...
Pengacara jemputan utk hari keluarga MOF tahun nie... sapa lg.. jeng.. jeng.. mrk memang menghiburkan.. cumanyer permainan kurang aa... tu yg busan tu.. huhuhu 

Disamping itu jugak .. ader 2 lg artis jemputan yang menyanyi dlm tengahari gitu iaitu Jay Jay dan Shiha... yang i sempat layan hanya Jay Jay jew sebab dh tak larat nak menanti sampai ending.. letih sgt2...


Jemputan VVIP.... yang hadir our KSP, Timb Menteri Kewangan dan VVIP yang lain turut merasmi dan memeriahkan family day 2013. buleh aa.. Mrk pun join gak games2 yang ader tu...

jemputan VVIP.... xoxo.. huhu tak sangka yg mai tu NABIL JEFFRI...makaiiii handsome nye...

VVIP turut serta dlm sukan yg dianjurkan... cer husha sape tu.. huhu ..

Nie lew doorgift yang dpt masa registrations awal pagi tu.. adeh.. sungguh... sungguh... tepahapew.. tp tak per lar dh owang kasi ... hambik jew...
nie semua barang yg dpt pun.. ala.. tak best nyer...
Nie pulakss... masa nk blk... huhuhu tak der kerja kan... nk naik kuda takut, so duduk jew tepi kuda tu... kuda tu pun mcm boh layan je kat i... hahahaha gile.. giler...


Nie pulak... snap masa dlm kereta .. nk blk dalam kul 3 petang gitu... lena anak gegurl mama... letih dari pagi tak tido... dh lew kene bangun awai.. haaaa yang anak teruna mama nie lawan mata sikit... balik tu buleh lagi sambung main.. tp takper at least mrk happy...


ME just me 'MOKCIK STYLE' eeehaaaa !!!
 ~XOXO ~
cerita suatu hari yang meletihkan .. FIN

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...