Followers

Google+ Followers

21 December 2012

Kelas Masak2... huhuhu

My BFF (ms. ning) hajak gi makan2 free kat satu tempat... well cadangan asal nk makan nasik arab gitu... setibanyer kat sebuah kuarters tu.. rupanye masuk KELAS MEMASAK... wahhh best nyer.... rupenyer tak susah utk masak nasik arab nie... arrhhh kenyang nyer.. baju nie ader lagi bau nasik arab tu.. huhuhu.... disamping pewout niew kekenyangan, kita leh dpt knowledge dan income.. wahhh 3 in 1...  MARVELOUS ...

wahhhh best tu..... terpegun sekejap ...

Nie lar kengkawan yg together2 membawa aku ke kelas tersebut....

Ning (BFF) & Siti (NF)
Kak Gie, Siti n Me... 
Huhuhuu ... tengok muka aku yang dalam kekenyangan, and bila nk tangkap gambo kene tahan napas kasi tak berapa buncit... hahahaha tak terpikir pulak nak makan hari nie sebenarnyer.... next week kasi fasting ...


Sebelum balik kasi bergambo utk kenangan dulun kay dear ......

To my BFF and NF, thanks bawak i ... happy sangat hari nie... SAYANG KAT KORANG !



~ F .I .N ~  
XOXO

4 comments:

  1. Jgn mcm tu.. na sama aja mcm dulu... tak berubah..

    ReplyDelete
  2. so elegant you are, Shall you join in Guild Wars 2 or go on this game
    in 2013?

    ReplyDelete
  3. owh... interesting games coco chang.. i should try sometime.. perhaps maybe soon if i hv extra ordinary time.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...