Followers

Google+ Followers

14 March 2012

Burung Madu Sriganti bersarang kat penyidai baju...

Yeah... let's it come naturally... burung madu sriganti mai buat sarang comey kat penyidai baju aku diluar umah kuartersku. i like... i like... huhuhu.... Erm ikut pembacaan aku lar kan, jenis burung nie biasanye buat sarang kat tempat tinggi. Actually memang tinggi pun kalu nk dikaterkan apartment kerajaan.. huhuhu tingkat 4 lagi you !! adoiii.... Aku ader snap picture sarang yg dh berjaya dia buat tuhh...

ha nie aa sarangnyer... special kepit ngan penyepit baju... hehehehe punyer arrr berjaga-jaga takut sarang tu jatuh... huhuhu lawak... lawak...

focus dekat cikit... burung nie memang rajin buat sarang. dlm masa 2 minggu burung madu leh siapkan sepenuhnyer dan sekukuhnyer... tp sekor ajer boleh muat... huhuhu 

ha... nie snap dari jarak jauhh... nak tunjuk berrrrr tapa tingginyer dia mai buat sarang ... fuhhhyoo tingkat 4 oooo kat penyidai baju,,, nie arr dikatakan burung madu moden... dulu atas pokok ... zaman skrg kat atas penyidai baju...

punyer aaa susah nk snap gambo burung kecik nie .... terpakse nyorok-nyorok....

nie arr burung madu sriganti yg dimaksudkan bersarang kat umah aku tuhh.... tomey kan... huhuhu

snap dari sudut tepi... kononnyer nk tangkat muka burung tu dok mengeram telur sebijik dlm sarang dia buat tuhh....
Aaaa patutnyer muka dia terjojol mcm nie... hehehhe.. cutenyerrrrrrrr.... i like... huhuhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...