Followers

Google+ Followers

17 February 2012

Sucker Punch


Best jugak arr layan cerita nie... welll ader yang tak logicnye... but rating for this movie i give 3 star.... ngan aweks2 yang cun dan seksi... hahahaha...


Enjoy. ....

14 February 2012

Asik mai lambat ajer..

Asik mai lambat ajer.... punch card ader color warna warni.. kejap merah, kejap itam ...huhuhu.. konon alasan utk anto ank kat taska... sambil tu sempat snap muka kat depan pintu opis... hahahaha... aper nak jadi nie... nampak sangat dah kantoi... nasib baik hari nie boss pun mai opis lambat.. so pergerakan boleh over cikit... jalan pun lenggang kangkung ... tup2 jalan pulak tutup sebab ader lumber basikal kat bawah tu... polis habis tutup jalan... tensen pulak maner nak cari lubang utk gi opis... hehehehe.....

Kuih telinga keling tak menjadi arr....

Hari ahad aku dah adunkan adunan mengikut resepi yang aku amek kat internet nie... semuanyer cukup sukatan tapi napa pulak tak jadi walaupun telah diperap semalaman. Tensen jugak bila buat kuih yang tak jadi nie... dah ler mak abah ader kat umah.. malu pulak buat kuih mcm nie... memandangkan kita jangan membazir, so goreng jugak lar malam semalam pas sembahyang isyak... adoiii tensen ... tensen...  nie lar result nyer,,, sampai ank tanyer kuih aper yg itam nie... hahahaha nk tergelak pun ader... then nk cover malu terpakse lar jawab... ishhhh makan jer lar... tu cucur...hahaha... penat mama dok berdiri depan kuali nie.. hehehe....

Sebenarnyer aku nie suka memasak utk ank-anak... seronok tengok anak-anak makan.. sometimes ader masa terluang aku suka buat kek, kuih kegemaran mrk arr... masak by request lar senang citer... even benda tak jadi mcm nie... aku rasa puas sebab dah mencuba, maybe oneday aku akan jd expert pulak dlm pembikinan kuih tradisional mcm telinga keling nie rite......


Nie lar kuih telinga keling tu... arr tak jadi.... tensen... walaupun dah diperap semalaman.
Haris tensen ajer... hehehe mama masak tak jadi lar.... sowi syg....
  
Cissshh... laki aku siap gelakkan aku lg... kutukan yang mencengkam didada.... ermmm... perli lar... tak heran tau.... !! erm.. tak per next time aku akan berjaya.. yer arr benda yg first time mungkin tak akan menjadi dengan sempurna... ala abg... kokak ajer kuih telinga keling tuhh.. habis kan satu balang tu... kay... !!!






13 February 2012

I LiKe PurPle ...

Purple....Unggu.... adalah warna fav aku.... entah kenapa aku amat menyukai warna nie... light purple.. soft purple... semuanye menarik.... koleksi baju dan tudung byk purple... hari nie aku pakai baju purple ...

Muka hari isnin ... pagi... mata pun sembam .. ngantuk...

warna bekalan makanan aku pun purple....

Mak aku bekalkan hari nie... dah lama tak makan air tangan mak.... walaupun simple tapi sedap...
Ermmm .... aku suka bunga ros purple... kalu aku gi cameron highland sure aku akan grap purple roses tuhhh (actually mrk celup ajer color purple agaknyer larr) ... anyway tetap cantik sgt...

Makaiiii cantik tuhhh !!!
 apa lg ek yg aku suker ???? .. actually semuanyer arr apa2 yg berwarna purple....  mcm.....

Eyeshadow purple

Lipstik purple

After apply lipstick tadi ... cun tak... tp nie bukan aku arr... hahahha...
Dan.... lainnnnn... lainnn  purple di dunia nie........... LUV PURPLE forever ...!!

10 February 2012

bosan punye pasai... di pasar tani

Nie lar krojer nye bila tengah kebosanan.... syok sendiri bila bergambo... hahahaha

aper ek nk buat tengah panas terik nie.... kak ita tengah bergayut.... adoiii smile.... !!!

sambil menanti kak liza mengurut kaki .... na and kak ita bergambo arr... buat kenangan... cehhhwahhh ... actually kitaorang tak tau nk buat apa dah... aku pulak jenis suka ajer nk bergambo aper lagi... kak ....senyum kay... 1...2...3... huhuhu ( alamak.... muka nampak dah tembam pulak !!)

haa... nie arr kak liza sedang di terapi kan .... huhuhu tak der arr... urutan reflexsiologi la....

Hemmm.. bagus jugak org OKU nie... sekurangnye dapat menjana pendapatan ..... hanya RM 10.00....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...