Followers

Google+ Followers

25 November 2011

BECK the korean movie

Rating citer nie : 5 Star.... terbaikkkk !!!




BECK the movie nie mengesahkan pelajar dari sekolah tinggi iaitu "Koyuki" (Takeru Satoh) yang sentiasa berasa bosan dengan cara kehidupannya dan beranggapan hidup dia kosong .... 

Takeru Satoh
Oneday... Koyuki bertemu ngan pemain gitar "Ryusuke Minami" (Hiro Mizushima) yang baru balik dari New York City. Ryusuke telah menubuhkan sebuah rock band yg terdiri daripada pemain-pemain muzik yg fuhhh dahsyat terer gilerrr.... So dia beri nama kumpulan tu sbg BECK sempena nama anjing belaan Ryusuke. 

Hiro Mizushima    (ishhhh handsome giler.. angau aku!!)
Well... bakat koyuki disedari oleh adik Ryusuke iaitu "Maho" (Shioli Kutsuna) dan detik percintaan diantara Koyuki dan Maho bermula dari babak ke babak... 

Let me introduce watak pemuzik yg handal terdiri dari pada Kenta Kiritani, Osamu Mukai dan Aoi Nakamura. 

Kenta Kiritani

Osamu Mukai

Aoi Nakamura
Well korang memang kene layan citer nie dlm youtube kalu korang tak beli CD arr... yg best sentiasa tersemat dlm hotak aku nie adalah.... lagu EVOLUTION... wahhh rock sehhh!!! aku syuker giler ...

LAYannnnnnnnnnnnnnnnn .........

17 November 2011

JUS KATAK... lu ader berani... mau cuber???


SEBUAH restoran di Lima, Peru memperkenalkan sejenis minuman yang rasanya anda sama sekali tidak akan minum!

Sejak 15 tahun lalu, restoran berkenaan menjual jus yang sangat pelik iaitu jus katak segar.
Anehnya, kebanyakan penduduk tempatan di situ meminum jus berkenaan setiap hari kerana mereka mengatakan yang ia memberi tenaga.

Pemilik restoran itu, Carmen Gonzales berkata, dia dan beberapa pemilik gerai menjual jus ‘Jugo de Rana’ ciptaannya kepada penduduk tempatan dan pelancong yang berani mencuba jus ‘sedap’ itu.
Dia menjual lebih kurang 80 minuman berasaskan katak setiap hari, dan kebanyakan pelanggannya meminum jus itu sebagai minuman sarapan pagi kerana ia memberikan mereka tenaga sepanjang hari.
Katak yang digunakan diperoleh dari Tasik Titicaca yang terkenal, yang terletak pada aras tinggi di selatan Peru.


Cara jus katak segar dibuat ialah katak dibunuh dengan menghentaknya ke atas jubin, dibuang kulit dan dimasukkan ke dalam pengisar bersama 20 bahan lain termasuk kacang putih, madu, pokok lidah buaya, malta, maca (sejenis akar Andean yang juga dipercayai boleh meningkatkan tenaga dan nafsu seks) dan kadang-kala wain (arak).

Minuman ‘sedap’ itu juga dikenali sebagai ‘Peruvian Viagra’ (Viagra Peru) yang berharga hampir RM7, tetapi bagi  para peminat jus pelik itu berkata ia berbaloi setiap sen untuk kesannya pada badan mereka.

Sumber : mynewshub

Gambo NABILA HUDA half naked... HOT.. HOT..

Tul ker nie pas terbaca kat blog tersebut.... kot super impost kot.... hehehe jom tengok gamba-gamba nie.  

Konterversi ini telah tersebar luas di merata media dan terutama di laman sembang iaitu facebook di mana hampir kesemua update dan komen yang saya dapati adalah pasal gambar nabila huda bogel berbikini di pulau tioman sahaja... so... tul ka???








Sumber : ping busuk

08 November 2011

Kelas Bahasa Inggeris - British Council

Wahhhh.... Best giler masuk kelas B.I ngan omputeh nie.... mrk membuatkan kelas tu bertambah menarik dan menyeronokkan... tak sia-sia aku masuk....

huhuhu mrk kene speaking berhabuk kt depan tuh... kikiki

5% ketawa..... 4% belajo.... 1% serioussssss!!!

Nie lar semua PA-PA yg terlibat.... best dengan kawan-kawan yg very friendly...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...