Followers

Google+ Followers

28 October 2011

My Boss My Hero

Arrr... giler kelakar citer jepang nih.... aku gelak sampai nak nangis ajer biler tengok citer nie... korang patut tengok jugak citer nie dan compom korang gelak tak hinggat punyer arrr !!!



Mai aku citer cikit ...I introduce kat uolls watak utama iaitu... nagase tomoya - sakaki makio nama dlm karektor... dia nie actually bakal jd ketua gengster (kump. Yakuza). Walaupun dia nie agak stupid... tp dia terer giler berlawan dan bergaduh sampai digelar Tornado. Disebabkan dengan satu kebodohannye yang dilakukan semasa perjumpaan dengan gengster lain, bapak dia iaitu head of Yakuza telah menghantar dia ke sekolah utk menamatkan persekolahanya bagi mengambil alih sebagai ketua kumpulan tersebut dan jika dia tidak menamatkan pengajian maka tempat itu akan diberi kepada adiknyer.

 


Kebodohan nampak sgt ketara apabila nama dia sendiri pun tak tahu nk eja... memang lawak time nie.... hehehe citer nie mula menarik apabila byk adegan2 disekolah ditonjolkan seperti berebut puding kegemarannya.... penyamaran sebagai student walaupun ramai budak pelik kenapa dia nie nampak berumur tak mcm budak 17 thn.... kikiki memang best ..!! Detik2 romantik jatuh cinta ngan student  (Umemura)... plus cikgu kelas pun terjatuh hati ngan Sakaki .... 

At the end ... rahsia penyamaran as student iaitu sakaki terbongkar ... dan korang kene layan sendiri kalu nk tahu penghabisan cerita yg sangat melucukan..

Wokeh arr... selebihnyer korang tonton sendiri... jaminan gerenti gelak punyer!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...