Followers

Google+ Followers

04 August 2011

KoIzoRA... sky of loVE...

Wahhhhh citer yg romentik + menyedihkan + sweet...... Pagi2 aku layan movie nie sampai nk nangis.... tp kene cover nanti bos nampak. huhuhu .......... Citer nie mengisahkan seorang pelajar perempuan yang bernama Mika Tahara yang baru mengenali first love bersama seorang pelajar lelaki (Hiro) .....hahaha first citer nie pun dah start babak2 romantik yg teramat. Dah ler bulan pose... ishhh ader ler terdose cikit bile terrrlayan cium2 nie... ala rasanyer cium cikit2 ok lah kot.... bukan buat lebih2 kan.. kan...

Hensem betoi Hiro tu biler senyum... arrrr terperasan pulak bila dok renung kat dpn PC.. huhu3
Sepanjang percintaan tu.... Mika didapati mengandung dan pasangan ini amat happy... Hiro berkobar-kobar untuk menjadi seorang bapa yang baik dan bertanggungjawab sampai sanggup berhenti sekolah untuk mencari duit. Tp kegembiraan itu hanyalah sementara apabila Mika mengalami keguguran semasa mereka hendak meraikan malam kismas (24 Dec). Tarikh 24 Dec dan tempat Mika mengalami keguguran menjadi tugu peringatan mereka berdua terhadap baby tersebut..... ishhhh... mcm dah panjang ajer aku citer nie... haaa... korang patut tengok walaupun cite nie dah lama dah... huhuhu

ha... time nie mereka bersatu menjadi pasangan yg sah... wahhhhhhhh romantikkkkkkkkkkkk giler..

Apa2 hal pun ending nie amat menyedihkan bila Hiro pergi meninggalkan Mika untuk selama-lamanya. Arrr time tu aku lak tangkap cedih pulak... air mata dah bertakung dah... nasib boss dok terperap dlm bilik... fuhhh selamat.!!!

Before Hiro mati..... di cakap "I want to become the sky. Become the sky and always look after Mika from above."

Then Mika pulak berbalas dialog ..."Clear sky means Hiro is in a good mood. Rainy day means Hiro is crying. A sunset means Hiro is embarassed. A night sky means Hiro is warmly hugging me.Then every time I look at the sky,I'll think of Hiro."
Sweeeeeet sgt !!!!

Aku kasik 5Star for this movie.

3 comments:

  1. ha... leh... leh... mai bawak xternal or pendrive yg ber GB besau...

    ReplyDelete
  2. GB besau mana nak? ada 2 GB jek

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...