Followers

Google+ Followers

27 July 2011

Macam2....


hari sukan .... haris haikal tak nak bersukan ... last2 kami makbapak yang masuk dapat arr hadiah... huhuhuhu
Snap picture dari sudut atas....
da... da... ma.... ma....
ma... ma... elonnn...
tengah nk menghusha... piiiiwit .... ader geng pulak...

mama saje arr shot dari blkg u'mairah.... huhuhu
cedap nyer.....

pas buat kek ... letak besen kat kapla.... huhuhu comey lak anak mama nie...
letih buat kek... lena nyer....

26 July 2011

Mei-chan no Shitsuji

Rating Star : 5 Star .... yehhhh... twinkle..twinkle... little star..... best.. best.... cite nie sgt sweet. uol kene tengok ...

Nie arrr Mei chan.... watak low profile... cute...
Haaa... mcm selalu arr... aku dok syok kat butler mei chan nie... hansem cangat arr... nama betoi dia Hiro Mizushima.  Hensem kan... kan....
Arrrrrrrrrrrrrr...... walaupun just ader 10 episod tp if ader sambungan sure aku orang pertama nk tengok... best nie....

kek pertama ku....

Yahoooooooooooo.... akhir nyer berjaye jugak aku buat kek pertama ku..... menjadi... tak sia-sia. Kek nie aku namakan "Kek Supersegera" hahahaha... nie gara-gara Haris Haikal dok kata... mama ayih nk kek besday... huhuhuu terus aku buat ngan bahan2 yg ader di umah tuh... kacang goreng!!! nie arr hasil nye...



Wahhhh... nie arr hasilnyer penuh dengan coklat chip..

Bengkel Makeup Insentif, Putrajaya 23 Jun 2011

Bengkel Make-up nie dikendali sepenuhnye oleh our MUA iaitu Salima. Korang leh tengok website dia di http://salima-makeupartist.blogspot.com. 

Perkenalkan.... this my sifu SALIMA.
Nie model yang disediakan utk bengkel 23hb Jun 2011. Nie gambo sebelum di makeupkan... huhuhu
baru start diandamkan ....
di pakaikan kajal... warna hitam menyerlah betoiii... sesuai !!
Kene pandai main color.... walaupun lama di mata tapi hasilnyer berbaloi...

nie aku pas make up... mula nyer makeup rasa mcm hantu KUM KUM pulak... at last elok arr cikit. huhuhu

close-up cikit... haaaa jelawat pun ilang ooooo....
yahoooo aku dpt sijil..... best pas nie leh arr make-up muka orang. hopefully orang yg aku make-up tu tak ler jd hantu KUM KUM.... hehehehe

Kenangan bergambo ramai2 (sifu and semua peserta)

Aku amat suka aktiviti mcm nie.... sekurang-kurangnye ILMU tu ader.... !! wish 1day i can join bengkel nie lagih....

22 July 2011

Sexy Teacher (KOREAN MOVIES)

 Giler punyer best citer nie.... asik gelak ajer... punyer lar gatai student2 kat situ.... kelakar betoiii... Citer nie aku kasi 5 bintang berkelip- kelip...



MOVIE INFO
Quality: DVDRip
Dated Released: 2006
Size: 700 Mb avi
Server: Indowebster, Maknyos, Enterupload, Mediafire, Raphidshare

Movie original name: Nuga geunyeo jasseulkka-wa?
AKA Hot for Teacher, Who Slept with Her
A Korean Comedy!

Sinopsis Film
Ingat hari-hari ketika kita masih mahasiswa muda dengan mahasiswa muda yang benar-benar indah, tapi oh-begitu keluar dari liga kita? Kim Yu-Seong, penulis / direktur Hot for Teacher( AKA: Who Slept with Her? Atau berjudul Sexy Teacher ) tampaknya ingat waktu itu sangat baik. Dipimpin oleh kinerja seksi oleh mantan Miss Korea Kim Sa-Rang, Hot untuk Guru adalah komedi sex tinggi bersemangat itu perubahan menyegarkan dari diet mantap saya komedi Korea melodramatis. Itu benar, kali ini, tidak ada penyakit terminal dan tidak ada kekerasan nyata untuk berbicara tentang, hanya yang baik, bersih kurang terpelajar menyenangkan komedi.

Ji-Young (Kim Sa-Rang) telah ditempatkan dalam semua agama-anak sekolah menengah sebagai guru murid. kedatangan nya membawa seluruh sekolah macet, dengan satu mahasiswa bahkan meremas karton susunya dan muncrat susu keluar (tebak apa citra yang seharusnya terjadi). Menjadi sekolah menengah Korea, para siswa diperintah oleh tangan besi dari dekan siswa, yang disebut "bermata sipit" dan secara harfiah tunas sinar laser pada orang-orang yang melintasi dirinya. Di festival sekolah, ia mendengar beberapa suara asmara di perpustakaan, dan segera setelah menemukan sepatu yang milik Ji-Young. Bertekad untuk mencari tahu siapa yang melakukannya, bermata sipit menggunakan fungsi kilas balik otaknya dan pin bawah tiga kemungkinan tersangka: wanita pembunuh Tae-Yo (Ha Seok-Jin), yang legendaris karena bisa masuk ke dalam celana seorang gadis dalam waktu lima menit; Jae-Seong (aktor veteran Park Jun-Gyu), penampilan yang dijelaskan oleh kecelakaan dengan jamu, dan kelas pervert Myong-Sub, yang mendapat hak untuk titik tentang niat dengan Ji-Young. Mereka semua telah mencoba pada satu titik atau lain untuk pergi setelah Ji Young, tapi hanya ada satu.

07 July 2011

Adoiiii Cepat nye maSe berLaLu...

Pejam celik ... pejam celik dah bulan 7. Cepat nye masa berlalu sekarang kan.... Puasa tak ganti- ganti lg. adehhhhhh.... puase lak dah dekat nie...

adehhh... lapar... slim ler aku nih nanti... huhuhuhu jimat duit gak..
.......
baju raye PUN tarak ader lagisssss... adehhh...manyak kene bili nih ... lusing ... lusing...
Shopping..... shopping............. habis kan luit... kalu tak cukup try goncang atm mesin... kot-kot ader rejeki... huhuhuhu
 .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...