Followers

Google+ Followers

16 May 2011

Secret Garden Korea Drama

Minggu lepas baru ajer aku abis layan citer Secret Garden nie... Memang best arr... aku nk kasi 5star untuk citer nie... cite nie berbeza dengan cite-cite korean yang aku layan.... jalan cerita nie memang sweet, romentik, cute, magic dan funny. 



Yang best giler apabila mereka bertukar jiwa (mcm roh gitu arr) selepas minum air arak bunga semasa mereka di Jeju. Keadaan menjadi huru hara apabila mereka terpaksa menyesuaikan dengan badan masing-masing setelah jiwa mereka bertukar. 


Citer nie panjang arr kalu nk citer... so korang layan sendiri arr..  best cite nie dan rugi kalu tak layan walaupun cite nie dah basi... huhuuuhuhu .........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...