Followers

Google+ Followers

05 May 2011

Fuhhhh.... badan dah besau... apa solution nyer nih???

Semenjak aku bersalin anak ke-2 ... berat badan NAIK melonjak... adoiii.... risau rasa tp nk buat mcm maner sebab kene makan for breasfeeding. Weight dari 55 naik 69kg. Maasyaallah.... pakai tudung pun muka nampak bulat giler.

Entah kenapa hari nie aku rajin pulak nk start pakai Premium Beautiful yang dulu aku suker pakai... Fuuuhhhhh SENDAT beb !!!... tak boleh napas rasenyer.... ni pun aku just pakai Waist Nipper dan Long Girdle ajer... kalu pakai lengkap alamat jalan mcm robot arr nampak gayenye. kikiki....

Nie arr rupenye Premium Beautiful yang aku pakai balik....
Gambo atas nie aku cilok arr kat blog orang lain.... harap tuan punyer blog jangan marah ek... huhuhu.... Tp kan... dulu masa pertama kali melahirkan anak... badan aku gedebab gak .. then kawan aku syorkan pakai beautiful nie hari2... memang berat badan aku turun mendadak... (kene displin arr cara pakainyer, dan  everyday kene maintain dari cara permakanan jugak yek!)... tp bila dah start mengandung 2nd baby, aku simpan arr dlm almari sampai ler sekarang nie.... baru nk pakai ... hehehe... Chayook!!!

3 comments:

  1. my sister pakai PB gak.. dulu mase die pragnent, gemuk, tapi pregnent yg ke3 ni kurus bleh menten.. sgt bgus ini PB

    ReplyDelete
  2. ina...bdn akak pun makin besauuu..pkai PB gak ari2..tp girdle die jerr..but stil x berkesan..huhuh..:(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...