Followers

Google+ Followers

16 May 2011

Baby for eczema or allergy

Dari hari ke hari aku rusing tengok baby Humaira dok menggaru saner sini... cian dia .. then thanks to my frenz kerana introduce kan EUBOS nie kat aku... lepas dia habaq terus aku pi beli... kat semua farmasi ader jual Eubos nie. Make sure kat tepi tu ader logo baby kay... Harga Eubos nie boleh tahan mahai sikit tp untuk kesihatan anak, apa lar sangat kalu kita kuarkan duit lebih sikit rite?


Masa aku beli tu ader promosi sekali ngan lotion untuk sensitive skin... hemmm botoi nyer mcm bawah nie.... mase mandi kita gunakan cream bath oil dan selepas mandi apply pulak lotion tuh... wangi baunyer.... tapi untuk badan baby yang eczema jangan pulak sapu bedak.. nanti lagi gatai karang...


Oh yer .... kalu anak-anak kita kene eczema atau allergy nih... bila basuh baju kita digalakan guna pencuci NAPPIKLEEN tak kira arr berasaskan cecair or powder... mana2 pun ok...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...