Followers

Google+ Followers

26 April 2011

mY LoVely SaM SooN


I baru ajo habis tengok citer My LoVEly SaM sOOn... Best ..! aku kasik 4 star untuk citer nie... well aku memang suker citer berunsur love-comedy nih... really sweet story arr.. kenapa aku tak boleh kasik 5 star utk citer nie? nak tau ? pasai nyer ending citer nie just dreaming ajo... yg real tuh hanyer lar mereka bercinta selebih tu mimpi. hemmm ...

Actually ... yg mengukuhkan rating citer nie kepada 4 star tuh adalah HERO nyer.... wahhhhhhh hensom gilerrrrrr.... kalu arr suami aku hensem mcm nie... gerenti aku simpan dalam almari ... huhuhu... 

 Atas nie hero, nama dia dlm citer nie adalah Hyun Jin-heon ... Dia adalah boss kepada Sam Soon selaku watak utama dlm cite nie....cute and good looking guy... menepati citerase seisi keluarga gitu... huhuhu...

ha... yang bawah nie melakonkan watak doktor...nama dia dlm citer nie pulak adelah Dr. Henry Kim.. apa2 hal pun masyaalllahhhhhh giler punyer hensem. sekali bila dia senyum ... fuhhhh cair aku kat depan komputer. haaaa mula arr aku dok sengeh sorang2... kikiki...


Aweks dlm citer nie ... hemmm pelakon utama tak lawa ( yer lar bersesuai arr ngan jalan citer nie kan) dan aweks yg ditinggalkan tu memang lawa. 

 atas nie pelakon utama... dia arr memengang watak sam soon... 

dan yang kat bawah nie adalah bekas gurl fren Hyun Jin-heo. Nama dia dlm citer nie adalah Yoo Hee Jin. Kesian dia... 

Secara keseluruhan setelah seminggu layan citer nie... this story memang best bila sampai part-part yang tertentu. Boleh layannnnnnnnn!!!!!!!!!!!! .... kalu difikirkan lar, tak mustahil citer nie menjadi kisah benar pada couple2 diluar saner.. MAYBE arr.... kadang2 perkataan KEBETULAN selalu terjadi kan....??

Oh nyer ... dlm movie nie... ader satu part yang touching cikit bila sam soon membaca ayat nie di bus stop.

LET'S LOVE LIKE WE'VE NEVER BEEN HURT BEFORE,

LET'S DANCE LIKE NO ONE IS PRAISING US,

LET'S LOVE LIKE W'VE NEVER BEEN HURT BEFORE,

LET'S SING LIKE NO ONE LISTENING TO US,

LET'S WORK LIKE WE DON'T NEED MONEY FOR IT,

LET'S LIVE LIKE TODAY IS DOOMSDAY.

Well.... sesiapa yang tak tengok citer nie.... rugi tau.... citer nie memang tak membosankan untuk tontonan dimasa lapang....  tengok .... jangan tak tengokkkkkkkk !!!!!!!! anyway thank you kak mah coz bagi pinjam citer best nih...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...