Followers

Google+ Followers

16 March 2011

Tukar Templates blog ...

Semalam dan hari nie aku bertungkus lumus menukarkan template blog aku nie kepada rupa yg baru sebab dh bosan ...dah ler berokkkband pun tarak...plus TROUBLE jugak nk baca script yg telah di download tuh... pening ... pening... bukan senang.. nie pun belum 100% perfect. tak larat dah ler.. buat ajer apa yg termampu. janji sOdap mateR memandang. Di saat hati sedang bergelodak, HoTaK dok merewang pikiq benda yg tak sudah tue ... baik den buat benda mcm nie... boleh arr...luper kejap segala masalah.

Aku pun tak paham macammaner pereka or website designer tue... hemmm... maksud aku ...tak loteh ker deme dok pandang PC ajer mcm yg aku buat nie... tapi kalu lihat dari sudut positif nye memang mencabar buat mcm nie dan dpt byk knowledge gak. at least tau macam2.....

Hari nie my hubby  InTerBiu keje GOmeN.... Aku doakan yg terbaik arr... dapat atau tak terpulang pada ReJeKi masing2 plus kene arr sembahyang cukup dan byk berdoa rite (maksud aku tuan badan arr kene byk sembahyang dan berdoa) ... huhuhu bini doa just untuk di add on ajer... hehehe... Apahal Cyayooooooooookkkk...


Hemmm aper lagi ek aku nk bebel kat cinie ek????? hemmm agak frust sikit today... tp boleh tahan lg ... cuma kalu ader peluang untuk aku nk PeNyepaK dan PenYePak dia lg best.... hehehe.. dengan badan dia yg GemOks dan GedeBaB tue mcm Punch Beg... Waaaaaaachaaaaaaa.......hehehe...

Kay arr sok sambung lg... nak layan movie lak...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...