Followers

Google+ Followers

17 March 2011

Story Morry nih...

huhuhu... hari nie relex ajo mai opis .... tengah dok sedap mencekik teringat lak pasai appointment medical checkup baby Humaira'. Call arr hubby tanyer... then dia ckp hari nie kul 9.30 pagi ... aper lagi kelam kabut arr mintak permission boss (nada boss mcm tak suker ajer... tp ader ku kesah...!!) hehehe... terus pickup baby Humaira' dan segera gi KK. adoiiii... RamaiNyeR manusia kat saner... masyaalllahhhh..... nasib arr baby Humaira' very GOOD Gurl... kasi kopek (nenen arr tuh..) dan senyap sebab pewot dh kenyang... kikiki....

Hari nie first day "Fiesta Hot Balloon".... 


wahhhhh mcm2 balon kat luar tuhhh.. ader doraemon (mai dari Japan), muka star wars(balgium), batang pokok(USA), kucing (vietnam), balon terbalik (netherlands), badut (balgium), dan Malaysia balloon yang tak cun tuh... hehehe... ishhh... ishhh... ishhh... 


Haris dari dulu nk tengok balon... bila hanto dia ker taska ... haris dok ajak ajer... cian lak. tp nk buat mcm maner ... deme nie buat time owang krojo. maner boleh memonting, karang KSN mai sound .... tak pasai2 kantoi. so mORal of STory.... sapo yg krojo dok just renung2 ajer lar kat TingKap oPiS dan saper yg kene gi taska or school tu.. tunggu ajer hari sabtu dan ahad nie... kay..... ha ... nie map nyer...


 So kita kene parking jauh nyer.... well kene arr menapak sikit pasai ramai manusia... macam kat MAHA dulu lagi jauh... kalu ader anak kocik tuhhhh.... hemmmm letih cikit arr... actually sapa dok kat kuarters yg berdekatan tak payah dok susah nk tengok balon nie kan....tapi tak leh arr nak merasa naik balon.

Tiket boleh didapat kat kaunter pd kul 7.30 pagi hingga 5.30 petang.... (actually khamis dan jumaat sure nyer tak boleh nk merasa naik balon pasai waktu kerja tuhhh.... ) hemmmmm tiket tak mahai just RM 10 utk dewasa dan RM 5 utk kanak2... wahhh teringin lak nk naik balon nie... tapi make sure tak pakai baju kurung karang nk melangkah masuk dlm bakul tuhhh susah.. silap hari bulan jatuh tersandung ngan tali... buat kene gelak ajer.... entah2 masuk pulak berita... kikiki

Haa...... Kalu nk naik Helikopter pun boleh gak... kene bayar RM 130 utk 4 seater.... kurang pasti arr tu perhead ker... kalu perhead RM 130 mahai tuhhh just 5-7 minit ajer... hemmmmm buang duit nie....
anyway EnJOY ....


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...