Followers

Google+ Followers

18 May 2010

Jom Heboh.... 15 Mei 2010

sempat lg tuhhh gi singgah kat jom heboh... nie kenangan yg boleh i share.

Adik2 iparku, hubby, haris dan Alif Satar... haris minat sgt ngan lagu 'Jgn Nakal',...
Then..

Artis Hotel Mania

Kenangan ngan Harun Saleh Bachik

Birthday Haris yg Ke-3 tahun...

15 Mei 2010 - selepas bawak abah dan mak pulang dari IJN blk ker putrajaya... mertua pun mai coz nk melawat besan mereka yg dh berkurun lamer tak jumper... hahahaha... kebetulan hari yg sama adalah hari kelahiran Haris Haikal yg ke-3 tahun... apa2 hal pun anak mama dh besar dh.... 
Kecik ajo kek yang mama belikan.. tak per ala kadar janji kita celebrate kan... huhuhu...

Ha tengok tu... sungguh2 haris tiup lilin kat kek tu... 

laki aku dh blur ... maner nk campak tulisan nie... hehehehe...

abah termenung sambil main kipas haris ... hehehehe... cian abah tak sihat lg ... semoga abah sentiasa sihat walafiat....  na doakan utk abah dan mak... kerana bagi na ... abah dan mak adalah nadi na. 
Cedapnyer kek... nak cikit haris... hehehe anyway... selamat hari jadi utk ank mama tersayang. Semoga ank mama akan jadi ank yg baik, pandai dan berjaya suatu hari nanti.

Abah di IJN pd 13-15 Mei 2010

13 Mei 2010 -  Abah masuk wad IJN for futher action. Then on 14 Mei 2010 abah kene masukkan spring dlm 3 saluran yg blocking di jantung tue... nie lar muka abah pas kuar... anyway... romentik nyer mak menyuapkan abah makan setelah sehari berpuasa... harap nanti kita tua kita akan romentik ngan pasangan kita mcm nie jugak...


hehehe.... nie lar aku setelah seharian bertungkus lumus settle kan byk urusan penting... dh sarat sgt dh nie... hahahaha.... 

terkejut jugak aku bila melihat paksu dah kurus kering mcm nie sebab mengamalkan diet bagi mengelakkan diabetis dll ... pemakanan sayur ajer boleh menyebabkan semua kolestrol dlm badan hilang ... hahaha nanti pas pantang aku nk makan sayur ajer... 


wahhh ... susah nk kawal haris nie dok syok berlari saner sini kat IJN ....

suker nyer haris meng' try keter tokwan dia... hehehe staring lagi besau dari haris... kikiki
Nie adalah salah satu hiasan dinding di IJN. kretip betoiiii...

15 Mei 2010 -  Mai awai tunggu abah discharge ... sambil tu sajo nk lending kat tempat menunggu tu ader ajer owang dok gatai tangan meng'snap gambo mak buyong dok posing maut... hehehe

Nie... kenangan disaat sarat....

Kenangan Haris ngan gambo miawww.... comey...

05 May 2010

Jamuan KBE

MaKan... mAkaNnn.... MakaNNNN..... huhuhuhu....

Sebelum makan... posing dulun....


Hehehehe... cian kak dd tumit kasut patah sebelum majlis bermula.... huhuhu


Lapar nyerrrrr..... menanti VVVVVVViP tak masuk lg... nie arr muka yg menanti bila larr nk start majlis makan2 nie... huhuhu...
kikiki......................... bila dh kenyang senang hati sikit... huhuhu
Wahhh seronok nyer naik keretapi ngan papa ek !!

Tut... tutt..... seronok nyer korang berdua kan.... mama tak boleh nk join karang tak gerak keretapi tu... huhuhu... tak per arr mama husha ajer dari jauh..

Nie kat Jasco Equine Park ader jugak tempat nk main mcm nie... kikiki... saje nk bagi anak mama enjoy sikit... bukan selalu kan...!!!

Tengok tu... anak mama dok syok bawak ketapi sampai tak toleh pun kat mama dia... huhuhu cedihnyer... tp tak per maybe anak mama nk jd pemandu berhemat oneday... kikiki...

Walaupun ketapi tu laju tp still tak dpt kalahkan geng ppuan... hahahaha... anyway MOTO anak mama biar slow asai selamat kay.... dont worried...

Kursus Bahasa English di MOF 14-16 April 2010

14-16 April 2010 - Sajer aku mengikuti kursus B.I nie just nk improve i punyer komunikasi di opis nie ajo... lg pun tak salah utk kita peroleh ilmu nie kan.... ilmu tu kan penting... huhuhu.... plus sajer nk penuhkan SKT utk tahun nie...

Sambil-sambil tue aku dan fiza bergambo ajer lar ... sempat lg tu... kikiki...

Tak lupa jugak gambo yang posing secara SDN BHD nie... huhuhu... kenangan di saat membuyot... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...