Followers

Google+ Followers

05 April 2010

Majlis Hari Jadi di Taska Anakku (Jan - April 2010)

2 April 2010 (Jumaat) - Pagi2 aku mandikan anakku dan pakaikan baju melayu warna maroon. Alangkah gembira dia bila anakku ckp "Yehh.... yeahhh pakai baju rayer!!"... sukenye aku lihat dia pakai baju melayu tue... padahal just nk attend majlis kat taska ajer. Tu lar perasaan anak-anak kecil ...

Then bila aku sampai kat Taska dia begitu happy bila lihat mama dia datang.... hehehe... bila kita dh jadi seorang ibu, bila ank gembira .. mama pasti gembira gak.....n that's y aku suka tengok kerenah anak2... yer lar sometimes memang lar anak2 nie buat kita baran tp mrk tak paham apa2 pun.. so... for me memang berbaloi jika kita bersabar.. anak2 itu adalah harta yg paling berharga buat diriku...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...