Followers

Google+ Followers

05 April 2010

Lepak2 ajer...

28 March 2010 (Ahad) - sajer bosan dok kat umah bawak arr ank main kete dia kat Dataran Masjid Putra.. biasenyer petang2 memang ramai org putrajaya nie bawak ank2 bermain kat situ just for lepak2.. tp bagus nyer org putrajaya nie sentiasa cuber cari ruang utk bersama family walaupun waktu malam..


I bukan aper... dok kuarters nie mcm tak berkembang ajer.. balik krojo tutup pintu rapat sure lar tak kenai jiran tertangga bukan i sorang buat mcm tu malah semua org pun mcm i jugak... jujur arr i bukan kenai pun jiran i sgt. Dok kuarters memang tak der kejiranan langsung sebab umah tinggi, tp kalu umah teres tu mungkin arr boleh kenal jiran tu siapa kan... kan...

So... bila ader masa yg free i bawak ler ank i nie main2 kat citu... sambil tu mama dia pon pakat posing2 gak ngan badan dh gemokssss. actually nie gambo kenangan disaat pregnent utk second round... huhuhu... nanti dh bersalin baru boleh kuruskan apa yg patut arr...

Ha'a.... happy ajer ank ku bermain sampai suruh bergambo pun dia tak nk ... so my hubby main pakai snap ajer gambo Haris nie... anyway dia amat ceria that time...

Mama cayang Haris... muahhhh...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...