Followers

Google+ Followers

04 March 2010

5s Lagi... lagi... lagi....

4 Mac 2010 (Today) - Tak abis- abis ngan issue 5s tue.... hehehe... leceh sebenarnyer... sambil mengemas, mengubahsuai aper lagi... posing arrrr...
 hehehehe...cuber teke sapa mamat nie... kah.. kah...

Tengok tu wahhh gembira kak zana...
Mai kita tengok fieza pulak... tengah mengelamun.. hai fieza.. terkenang sapakah tueeee?????

Sambil2 tue kami posing ler..... 

 ... KENANGAN 5S ...

Maulidur Rasul di Taska Anakku..

25 Feb 2010 (Khamis) - Taska anakku ader ler buat majlis sambutan Maulidur Rasul dan Majlis Hari Jadi Pelajar... aku amat terharu bila melihat ank2 yg kecil 4thn berhimpun sambil memakai pakaian baju melayu lengkap dan baju kurung... semuanyer comey2 ajer... Tp yg sedihnyer tak sempat nk snap gambar anak2 kecil tu berarak keliling bangunan KPDN sambil melaungkan selawat nabi secara beramai-ramai. 

 Sambil menanti ketibaan anak2 kecil tue... aku pun dok relex ngan my son kat kerusi rehat tu... wahhh sempat posing kejap. 
 Yer lar... kenangan jika dicatat disuatu blog or diari pasti kita tak akan lupa forever.

Karnival WOW! Putrajaya 20–21 Februari 2010


20hb malam - Kami gi arr kejap tengok ape best nyer karnival tue.. pd aku okey arr. yg besss nyerrr malam tu ader pameran kete yg dh makeup vogue gitu.. fuhhh... dasatttttttt!

 
then ader ler konsert that nite tp maleh nk tunggu lama2 pasai bawak c kecik tue... lg pun dh lewat. ibu2 melandung maner bole stay lama2.. huhuhu..
sementara tu depa berdua dok posing arr depan kamererrrr...!!

21hb pagi -  Kami bosan dok umah then kami gi lg sekali kat karnival tue.... sajer buang maser... hahahhaa...jalan punyer lar jalan then aku beli arr kat ank aku nie buku upin ipin memandangkan dia minat gilerrr ngan mamat kembo nie... huhuhu..lg pun depa tu comey... i like it... huhu
Sambil makan... snap ajer lar gambo2 kenangan bersamer..

Nie ajer yg dpt dikongsi... benda yg lepas lambat beno nk upload... kah..kah...kah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...