Followers

Google+ Followers

22 October 2010

Hari nie hari Jadi ku yg ker - 30...

Hapi besday to myself.... huhuhu ... ermmm what should i wish for my besday ek???? well i nak wish supaya  sihat, have a happy life, murahkan rezeki, panjangkan umur anak-anakku dan ibupapaku di ipoh dan di gombak. And for me....i no need anything for myself coz mereka adalah aku (nyawaku) ....


Bilik tido...

Seronok anak- anak mama bila bangun dari tido.. selalu main bersama... terhibur hati mama.. cayang haris dan humaira... semoga anak-anak mama jadi anak yang soleh dan solehah. Insyaallah... mama doakan anak-anak mama mempunyai masa depan yg cerah kelak. Mama bersyukur pada ilahi dikurniakan anak-anak yg comey dan baik... walaupun hati mama sentiasa sedih tapi kehadiran anak2 mama memberikan suatu semangat dan kekuatan untuk mama teruskan hidup ini... terima kasih mama ucapkan ... i love you permata hatiku ...















Al-Zaharah, Bangi

* Sementara nak menanti mama tunggu giliran nk jumper doktor... kita bergambo dulu kay... huhuhu mama memang suka tangkap gambo anak2 mama yg comey nie... *


 ank dara ku...

 huhuhuhu


 menyebok ajer papa dia enterframe sekali... huhuhu

serasi bersama .... sayang anak-anak mama.... i love you...

Dalam kete

 Say Cheese!!!!



 Seronoknyer hero mama nie...

 Sementara menunggu papa dia blk ... minum cucu duluuuuu!!!

 anak dara mama syok ngan aircon sampai lena..

 kita focus dekat cikit... huhuhu...

 lg dekat.... best nyer jadi baby nie kan...  :)

 Ni lar hero tengah nk belajar bawak kete... actually dia dh pandai dh bukak lock kete, start enjin ... nie arr anak2 skrg... anyway mama nak haris belajar di sekolah pandai2... nanti besar tolon mama kay...

Kenangan Di Hari Rayer Aidilfitri.... (Johor, Melaka & Ipoh)

.... Johor ....



Peragaan fesyen baju raya yg di peragakan oleh adik ipar, bapak mertua, lakiku dan bb gurl kusss.. hehehe posing baikkk punyer !

anak mama tengok aper tuhh ????

agaknyer aper lar topic yg disembangkan tue ek ???

 mak uda dan mak busu tengah lentok... kikiki

.... Melaka ....

* Actually  kat melaka tak der byk pun gambo yg di ambil... ala maklum that time tak terpikir nk tangkap gambo ... last2 ini ajer ler yg sempat tangkap pun...

 Mak busu dan bb gurl mama.... naper arr humaira tak nak tengok camera nie... ala malu2 yek ???

 Nk gigit tangan mak ude nie... huhuhu nasib gigi cayer tak tumbuh lg nie.... kikiki



My bb gurl (3 bulan)

 .........Ipoh ......

My family yg tercinta... 



 hansemnyer ank teruna ku nie... huhuhu

 senyum lebar kakak ipar ku....

 Best frendz plus kawan utk bergaduh dan berebut mainan

tukang mengacau...

13 October 2010

Usah Biarkan Konsep Kais Hari Makan Hari Melembabkan Atau Menguburkan Perniagaan Anda

Anda pasti bersetuju jika saya katakan yang memulakan, membina dan meneruskan operasi perniagaan adalah tiga usaha dalam perniagaan yang tidak semudah seperti dinyatakan dalam pelan perniagaan anda. Ini kerana terdapat begitu banyak rintangan-rintangan dalam perniagaan yang boleh melembabkan atau boleh menguburkan perniagaan anda.

Selain dari faktor-faktor sumber modal kewangan, latihan atau pemilihan lokasi perniagaan (atau kedai), terdapat bermacam-macam lagi faktor-faktor yang menentukan hidup mati perniagaan anda.

Contoh yang sering kita lihat, baca atau dengar:

Harian Metro, 31hb Julai 09, melaporkan - rayuan penjaja, 'Kembalikan Punca Rezeki'. Penjaja rayu XXXXX buka semula tapak pasar malam di Jalan XXXXXXX. Menurut jurucakap penjaja, penjaja pasar malam di situ hilang punca pendapatan apabila pasar malam ditutup atas alasan kerja membina serta melebarkan jalan.

Seorang peniaga di Uptown, asyik termenung sahaja tiap-tiap hari kerana tidak dapat berniaga kerana tiap-tiap hari hujan turun.

Seorang usahawan herba terpaksa menghabiskan ribuan RM setiap bulan membayar sewa tapak ekspo atau pameran untuk membuat jualan. Tiada tapak ekspo, kuranglah pendapatan.

Seorang pengusaha kursus perkahwinan pula terpaksa menghabiskan beribu-ribu RM setiap bulan mengiklan di akhbar untuk mendapatkan peserta-peserta kursus. Tanpa pengiklanan di akhbar (yang memang terkenal dan mahal) tersebut, semakin susutlah peserta kursus setiap minggu.

Dari contoh-contoh di atas, sebagai seorang peniaga atau usahawan, anda perlu mengurangkan jerat konsep 'Kais Hari Makan Hari' dalam perniagaan anda.

Tetapi bagaimanakah caranya anda boleh mengurangkan jerat konsep 'Kais Hari Makan Hari' dalam perniagaan anda?

Sebenarnya terdapat pelbagai strategi dalam perniagaan yang boleh mengurangkan kebergantungan perniagaan terhadap konsep tadi. Bagaimanapun, terdapat satu strategi perniagaan telah menjadi senjata utama syarikat-syarikat besar sejak sekian lama. Mereka mengaut pendapatan dan keuntungan saban tahun hanya dengan senjata ini. Ianya adalah:

'Memaksimumkan penggunaan maklumat prospek dan pelanggan!'
http://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=3542_3_5_3

Inilah senjata perniagaan yang masih kurang persaingannya dan masih kurang diamalkan oleh banyak perniagaan kecil dan SOHO. Bunyinya agak susah, tetapi Rahsia Maklumat Pelanggan akan menunjukkan pada anda bagaimana anda boleh mula mengamalkannya dengan mudah dan pantas.

Rahsia Maklumat Pelanggan sebenarnya adalah satu sistem mudah bagaimana anda boleh mengurus dan memaksimumkan penggunaan maklumat prospek dan pelanggan anda supaya anda dapat mengecapi pendapatan perniagaan berulang-ulang tanpa terperangkap dalam konsep 'kais hari makan hari'dan dengan kos yang murah. Sesiapa sahaja boleh melakukannya.

klik disini untuk mendapatkannya
http://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=3542_3_5_3

Tidak mahukah anda mengikuti jejak langkah syarikat-syarikat besar yang telah berjaya menjana pendapatan sebegini?

Rahsia Maklumat Pelanggan sedia membantu anda. http://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=3542_3_5_3

23 September 2010

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...