Followers

Google+ Followers

10 August 2009

Mesyuarat Julungkali
Persatuan Pembantu Tadbir (Kesetiausahaan)
Sektor Awam Peringkat Kebangsaan.

Untuk pertama kalinya telah diadakan mesyuarat Hi-Tea bersama PA bertarikh 8 August 2009 pada 3.00 petang bertempat di Bilik Mesyuarat, Aras Tengah, Tingkat 1, Kementerian Kewangan Malaysia. Tetamu Khas yang diundang adalah Tuan Haji Omar Haji. Osman
(Presiden Cuepacs) yang turut memeriahkan suasana perbincangan...

Pn. Ramlah sebagai pengerusi yang dilantik telah bertungkus lumus melaksanakan program ini dengan bantuan rakan-rakan seangkatan... semua nyer N22 keatas.. aku sorang ajer N17 (junior tuhh).




Cenyum cikit Tuan Haji nie.... "smile"...

Me & Tuan Haji. Omar

Mendengar rintihan dari PA2 ngan penuh tensen... hehehe tak ler... dia dengar ngan khusuk nyer... sampai tak sempat nk senyumm....

Opsss... termasuk ler pulak muka aku nie... sajer ajer... nie muka yang malas utk gi maner2 pd hari cutie.... sajer je... ADER KU KESAH!!!.....

BAGUS gak buat ader persatuan PA sedunia nie.... nanti boleh lar ader secretaries day tuhhh... harapkan boss kedekut sampai ketua larrrr !!!

4 comments:

  1. bincang pasal apa ek?? naper tak tau pun..

    ReplyDelete
  2. tak sempat nk hebahkan pd orang ramai... sebab kita tak tahu email PA di kementerian lain... pas raye nie ader mesyuarat lg. this time perasmian persatuan PA secara rasminyer.. kita akan edarkan borang dan semua PA wajib isi dan masuk dengan membayar 5 ringgit yuran (register shj) dan 1 hengget shj utk bulanan. semua PA di Malaysia di sektor awam wajib masuk. nanti bagi email supaya saya boleh keep in touch kalu ader aper2 hal or meeting. TQ

    ReplyDelete
  3. Wahhh Ina pergi eh aLong ada terima tapi ermmm...tuh ler silap tak pergi sbb CUEPECS pon joint..ish ish kalau ada lagi habaQ noooo....

    ReplyDelete
  4. tu lar along .... hehehe.. na dh siap email dah nie... cian kat na... hehehe sorang ajer wakil N17.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...