Followers

Google+ Followers

21 July 2009

Sports day Nasyrah Child Care Centre 2009, on 19 Julai 2009 (Sunday)
combination semua cawangan. Awhhh.... ramai tue...
.
.


My son... tak nak join tp dok posing mcm nie...

Takut tu dipaksa masuk sport... asik dok belakang papa dia ajer...
Happy ajer budak menari.... Intro masa pembukaan.








Time nie Haris tak nak bekerjasama masuk pertandingan cari bola.




Nie pulak ... yg sempat i rakam kan ... cute...
video

08 July 2009


Nie lar baju sukan kami... BURUK'ssss giler... ader ker color merah dan purple... hangin ajer tengok baju nie...

Boss i terkezut bila receive t-shirt tuh.. usah kater boss i lar.. i sendiri pun terkezut gak. mau jugak find out saper pereka T nie... pendik citer masing2 tak nk gi perasmian sukan kat UKM coz malu nk pakai baju tuhh.. . ayo... !! CANTIK LAGI BAJU 5S tuh walaupun lengan panjang....

Opss... no komen... no komen... dah byr kan... so accept ajer lar.. simpan dlm almari...
Pembaziran yg nyate nie (tak per ni duit gomen) ...hihihi

07 July 2009

Hari nie hari Ulangtahun Perkahwinanku
On
7 Julai 2006
hanyer lar tinggal memori yang indah ...!!

Cedihnyer.... hubby i tak wish pun kat i... entah lar... but that's ok ... biar lar i sorang2 remember untuk diri i sendiri... coz this is my sweet memories too..!

Nie gambo maser aku bertunang ... tarikhnyer i dah luper coz bertunang tu bukan harus pun.... sajer nk buat syarat tander dah di Booking Orang... Arhhh... bila dah bergelar tunang orang mula semuanyer terikat sikit... mase tu dah raser dah sikit2 ketegangan friendship tu... raser mcm nk campak ajer cincin tu... ha'a... what to do... terima jer ler...
Pastu... jeng2... tiba lar sehari sebelum hari pernikahan yang dinantikan tuh... konon lar... hemmm... tengok nie... inai ajer ... lukis sini.. lukis saner... perkahwinan nie actually dikategorikan ART jugak ler ...coz kita menitikberatkan design baju lar.. lukisan dijari lar... tapak tangan lar... mcm2...

Hari yang gabra... majlis pernikahan... actually pihak pompuan tak der ler gabra sgt... tuh pengantin lelaki yang kecut perut sampai dialog depan mater ader pun... dok akad sampai 3 kali. My hubby sampai berpeluh-peluh...

Acually dia berpeluh-peluh sebabnye abah i yang akad kan... bapak mertua sendiri tuh... mula kalu hubby i... first time berjabat tangan ngan bapak mertua sendiri.

Bila dah selamat nikah .. aper lagi ... batai air sembahyang... kasi kiss sikit...! ceh!


Di Perak kan ader malam berinai kecil... i just buat simple... i tak ambik pun byk baju bergayer depan kamere... malas arhh...



Sanding time!!!....


My dad n my mom...





.. Malam Potong Cake ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...