Followers

Google+ Followers

24 June 2009

Trip to Alor Setar on
19hb June 2009

Jenuh travel jauh utk gi kenduri Wawa... Jauh jugak Alor Setar tu... Boleh tahan letih travel nie.. Actually nie hotel yang berdekatan ngan Dewan Guru tempat wawa nk bersanding. Hotel Zen nie baru bukak... Lokasi bagus dekat ngan town dan yang paling bagus sebelah hotel tu ader Cafe Old Town White Coffee... Hemmm.. baguisss sgt tuhh!

Nie ler rupernyer Hotel Baru tuh... Murah... 78 hengget ajer.. free 2 breakfast kat old town white copi tuhh... Nie lak bilik tidonyer.. kecik dan comey.

Nie pemandangan kat luar bilik hotel..

Model bilik air...together ngan pempers Hey Baby... promosi... hehehe..
Cejuknyer...
Posing... tp puting gerenti tak boleh nk lepaskan ....
Nk ajak gi maner tuh Haris??..

Terkenangkan aper sayang?!!...

Focus jerawat.... zoom... zoom nie!

Hishh... tak elok langsung laki aku nie potong rambut mcm nie...! mcm askar pencen ajer... lagi byk uban aku tengok...

ANYWAY ..... for SALWA ARIS... akhir nyer sampai jugak aku kat ALOR SETAR... dan i nk wish selamat pengantin baru dan semoga berbahagia selalu....
And also THANKS SO MUCH to my best friends AIDAH (JPPH)... kerana dia byk membantuku... thanks again Aidah!! Love u so much!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...