Followers

Google+ Followers

16 June 2009

Majlis Aqiqah 14hb Jun 2009


Nie my Paksu dan my Maksu i... mereka buat majlis nie kat Masjid Al-Ghufran di Taman Tun Damansara. Masjid tu ader Cafe... actually i ader snap picture cafe tu... tapi i tak tau aper problem yg menyebabkan i 3hari ambik masa utk download gambo nie semua... nie pun i taruk setakat mana yang lepas ajer... tensen ...
.

Nie... isteri abg Safrul dan baby dia 'nana'. Comey nyer...

Nie kami bersama paksu dan maksu....

Haris makan sedap nyer daging tumbang nie..
CoMEy Nye...

Haris rembat mainan nana..

Nie partner tp mereka asik bergaduh ajer kat umah Paksu.. bukan bergaduh berebut aweks tp bergaduh berebut mainan... last2 bukan budak lelaki yang nangis... tp nana yang menangis...



Nana tukar Uniform.... pas balik kenduri... panas tuh..
Pas balik dari umah paksu... kitaorang terus gi IKEA... bak kater orang dulu2 "aalang2 dah menyelam... minum ayo ler!"

Bukan mama dan papa nk beli perabut lar Haris ....!! dia pulak menyedap nak testing produk...


Best berjalan nie.. tp ponat giler..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...