Followers

Google+ Followers

24 June 2009

Trip to Alor Setar on
19hb June 2009

Jenuh travel jauh utk gi kenduri Wawa... Jauh jugak Alor Setar tu... Boleh tahan letih travel nie.. Actually nie hotel yang berdekatan ngan Dewan Guru tempat wawa nk bersanding. Hotel Zen nie baru bukak... Lokasi bagus dekat ngan town dan yang paling bagus sebelah hotel tu ader Cafe Old Town White Coffee... Hemmm.. baguisss sgt tuhh!

Nie ler rupernyer Hotel Baru tuh... Murah... 78 hengget ajer.. free 2 breakfast kat old town white copi tuhh... Nie lak bilik tidonyer.. kecik dan comey.

Nie pemandangan kat luar bilik hotel..

Model bilik air...together ngan pempers Hey Baby... promosi... hehehe..
Cejuknyer...
Posing... tp puting gerenti tak boleh nk lepaskan ....
Nk ajak gi maner tuh Haris??..

Terkenangkan aper sayang?!!...

Focus jerawat.... zoom... zoom nie!

Hishh... tak elok langsung laki aku nie potong rambut mcm nie...! mcm askar pencen ajer... lagi byk uban aku tengok...

ANYWAY ..... for SALWA ARIS... akhir nyer sampai jugak aku kat ALOR SETAR... dan i nk wish selamat pengantin baru dan semoga berbahagia selalu....
And also THANKS SO MUCH to my best friends AIDAH (JPPH)... kerana dia byk membantuku... thanks again Aidah!! Love u so much!!!

21 June 2009

WaWa Weddings
20hb Jun 2009


Upacara Akad dilaksanakan pada 19hb Jun 2009 selepas solat Asar.
Dah selamat dah wawa jd bini orang... "HAK MILIK TERPELIHARA"...

Cun tu rambut wawa mase nikah...
HARI PERSANDINGAN
.
Keesokannyer kenduri bertempat di Dewan Guru, Alor Setar. Nie ler upernyer lokasi majlis persandingan Wawa.. Jauh jugak i datang bertandang nie... fuhhhh 7 jam mcm nk balik kelantan... letih tuhh! nasib baik sampai jugak... hehehe

Nasib jugak ader sepanduk nie... kalu tak der jenuh nk cari dewan nie

Masuk ajer dewan tuh.. perkara pertama ... usha pelamin... ha'a nie ler hasil camerawomen yang berjaya mcm i nie... hahaha ... siap edit tuh..!!
Nie semasa pengantin nk berarak masuk dewan... i pun kuar snap gambo wawa.. at least i nk tengok secara close-up... cun pink color...!!



Nie pulak gambo maser depa berdua bersanding... agak kabur sikit gambo nie.. alamaklum i tangkap jauh bebenor... kekeke... tangan tak bedung... bergoyang gambo...
Wawa & sekeluarga

"Selamat Pengantin Baru Beb.... semoga dimurahi rezeki dan dpt baby yg comey2 .. insaallah"!!

16 June 2009

Majlis Aqiqah 14hb Jun 2009


Nie my Paksu dan my Maksu i... mereka buat majlis nie kat Masjid Al-Ghufran di Taman Tun Damansara. Masjid tu ader Cafe... actually i ader snap picture cafe tu... tapi i tak tau aper problem yg menyebabkan i 3hari ambik masa utk download gambo nie semua... nie pun i taruk setakat mana yang lepas ajer... tensen ...
.

Nie... isteri abg Safrul dan baby dia 'nana'. Comey nyer...

Nie kami bersama paksu dan maksu....

Haris makan sedap nyer daging tumbang nie..
CoMEy Nye...

Haris rembat mainan nana..

Nie partner tp mereka asik bergaduh ajer kat umah Paksu.. bukan bergaduh berebut aweks tp bergaduh berebut mainan... last2 bukan budak lelaki yang nangis... tp nana yang menangis...



Nana tukar Uniform.... pas balik kenduri... panas tuh..
Pas balik dari umah paksu... kitaorang terus gi IKEA... bak kater orang dulu2 "aalang2 dah menyelam... minum ayo ler!"

Bukan mama dan papa nk beli perabut lar Haris ....!! dia pulak menyedap nak testing produk...


Best berjalan nie.. tp ponat giler..

12 June 2009

Majlis Konsultasi Bajet 2010
11 Jun 2009
.
.
Nie geng2 yg jadi runner utk Majlis berlangsung that day....
i tak sempat nk snap picture masa early morning ... coz terlupa dan terbusy cikit... yang i sempat ambil gambo time nk lunch bersama PM... kitorang kene tengok table maner yg kene stand. Nie gambo kat dewan makan.... Nie meja VIPHa'a .. Pn Azmah dok sibuk bagi instructions... !! focus!.. focus!... hehehe... wahhh yan confident tuh dengar arahan dari boss... (bertindak mengikut arahan- ayat gomen)
Nie kak Suriati dan Faujat Noori diantara urusetia yang turut terlibat.
Wah busy nyer semua urusetia nihh.... Berangan ker Wawa??.... dia tengah terkenang majlis persandingan dia sure meriah mcm nie kot!... Jill ko lak terkenang aper ek ???

Ha'a ... bila2 ajer kami bergambo... gerenti i kene dok tengah2... kenapa ek... kompiuss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...