Followers

Google+ Followers

15 May 2009


Happy Birthday
To
My Son Haris Haikal



Hapi besday to u .... mama luv u.... Well nak jadikan cerita... kebetulan dan alhamdullilah tetiba taska nasyirah nie ader buat majlis sambutan harijadi dan mothers day pada date hari kelahiran Haris (15 May)..


So... i pun semalam borrow hubby i punyer duit gi care4 di Alamanda untuk cari makanan kudap2 ( makanan ringan) utk kids kat saner... hehehe... Majlis tu berlangsung kul 9.30 pagi td... pukul 9.00 pagi i masih di opis sibuk ngan kerja. Kelam kelibut i berkejar-kejar gi Baker Cottage cari Kek Besday tuh...!! Nasib baik masa i sampai tak start lagi..


Sepatutnyer anak mama nie pakai baju melayu... tp i nie rajin sangat gi taruk ajer baju nie untuk dia pakai hari nie... dah dia lain dari lain ngan budak2 disitu.

Nie pulak kek yg i beli pagi2 kat Baker Cottage tu. Nasib baik kedai tu bukak awai. Tapi kekurangannye bila kedai bukak awai... sure ler pilihan tu sikit rite. So i beli ajer lar yg nie.. ok gak tu .. Strawberry.


Nie pulak kek yg telah diDEKORASIkan oleh teacher yg kreatif. Cute jugak kan... pandai teacher tu mengubahsuaikan donut, coklat,asam boi dan kek. Dengan hasil gabungan tu make terjadi ler mcm seperti dlm gambo kat bawah nie..
Tengok tempat nie... bersungguh-sungguh depa kemas utk party nie ajer... semalam i tengok jenuh depa dok meniup belon dan tempek kat atas siling tuh...


Majlis dimulakan oleh leader teacher nih... arhhh dia berucap dan introduce semua teacher yg ader kepada makbapak kat citu...

My son hari nie pemalu sgt... asik nk melekat ajer... dan asik nk suruh dukung memanjang. Pastu pulak dia malu2 pulak!

Ha'a jenuh suruh dia potong kek tu...


Song for u Haris "Happy Birthday to u...Happy Birthday to u... Happy Birthday to Haris Haikal ... Happy Birthday to U...!!"

Ishhh.. anak mama nie bukan suka tengok camera... asai org nk tangkap gambo gerenti dia pandang kot lain... tapi tak per... janji mama dah tolongkan pandang camera tuh dan jugak yg pentingnyer mama tak kisah sangat semua tuh becoz i really luv u.....


Nie present yg teacher kasi kat haris... Ha'a mama kasi highlight sikit nie...

Nie pulak present untuk i for mothers day... so sweet... actually dlm bekas nie ader pulut kuning dan rendang...

Cayang mama nie.... Muah... Muah...!!!






Sepatutnyer gambo i dan my son... tp selalu dapat separuh ajer... muka i ajer yg penuh... Biase ler nak oiii... mama nie tak bedung... tu pasai half ajer tuhh!


Effa asik dok lupa no tepon i nie.... tu dia tengah berleter sorang2 sebab dia tak ingat samada dah save ker or tak no tepon i tu... hehehe... pastu i pulak dok menyedap snap gambo dia untuk blog nie... hehehe.. sori Effa... dah tentu muka ko, memang sah2 masuk dlm blog i nie.. Jangan mare...!!hehehe..

Finas n Danis.

Gambo beramai-ramai...tapi still Haris suka buat hal sendiri... hemmm...

Anyway...
To anak mama Haris Haikal ... I love u more than I love myself... U r my heart .. U r my treasury... U r my everything to me in this world...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...