Followers

Google+ Followers

18 May 2009

Happy besday to u My sweet ...
.
Gambo-gambo nie di ambik pada hari sabtu 16hb Mei 2009 di umah mertuaku di Batu Caves... hehehe siap mention tempat tue... seperti dijanjikan nak celebrate cikit dan buat pun tak ler grand sgt besday party Haris, yang ader pun just family mertua ajer .....
wahh... happy anak-anak ceria nie... main belon.... Haris gembira sgt bila jumpa ngan kawan-kawan dia (anak menakan Hosni). Depa dok syok tiup dan main baling2 belon tu... pastu main kejor2.. ala biasa ler kanak2 riang...
gumbiranyer anak ku nie...
Pas penat berlari dan main belon... dahaga ler pulak... "mama... nk yayeh !! yayeh meaning air, biasa ler bahase jerman hanyer certain people ajer paham.. kalu tak paham buat2 ler paham."Nak yayeh lg mama.....!!" pastu nak main elon lagi ... Yahoo... main elon...Ha'a nie kek for Haris... Mama buy for u...

Hemmm Haris nie dah tak sabar nk potong kek ...

Tengok tue.. gara2 nk potong kek Haris tak bagi sesiapa pun pegang pisau plastik tue..

Ha'a abg Hazid tolong pegang tangan Haris utk potong kek besday... Hapi besday to u...

Dah tak nak lepaskan pisau plastik tue... dia nk potong lg... kalu boleh nk hancurkan kek tu kalu ler dpt pisau tu lg kat dia... wahhh... lapo mama nih... hehehe

Nie.. mak busu tengah brain wash cikit kat Haris... hehehe... budak kecik tak boleh pegang pisau plastik nie lama2... karang ader orang yg meleleh air liur tengok kek nie....

Makan time!!!!!!!!!!

Potong...potong... cepat... lapar nie.. mak mertua masak lontong ngan nasik impit dan puding custard tue (actually i tak tau sgt nama penuh masakan custard tu)

Nie... yang tengah senyum tue.. kakak iparku... dan tengah melantak tu adik iparku...

Manja ank mama nie... nk suruh papa suapkan jugak kek tue...

Posing tergoda... calon2nya ... jeng.. jeng....

dan calon ke dua adalah............... bapak mertuaku..!!

Ha... pemenangnyer.... akan diumumkan bila dah ader undian... hehehe....

4 comments:

  1. i vote for ur father in law.

    hahaha.

    ReplyDelete
  2. Amboi....kek lagi besar dari Haris....sedap bangat nih....

    ReplyDelete
  3. ha' geng2 ... yahoo dah ader pemenangnyer.. hadiahnyer.. naik kapal trobang selama setahun...

    ReplyDelete
  4. hehehe.. tu lar nk celebrate kat ipoh lak... jauh benor...kalu dekat dah lama dpt kek...kan.. kan.. hehehe... nanti bb abg mie lak kita beli kek nak?...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...