Followers

Google+ Followers

28 May 2009

KHUSUS PENGUKUHAN INTEGRITI SEKTOR AWAM PEMBANTU TADBIR (KESETIAUSAHAAN) N17
.
ANJURAN BAHAGIAN PERKHIDMATAN JPA
PADA 25-27 MEI 2009
PENINSULA RESIDENCE HOTEL, DAMANSARA KUALA LUMPUR.
Hem... 3 days i berkursus di Peninsula Hotel nie.. today i baru masuk opis untuk upload semua gambo2 kenangan's bersama kengkawan....

Nie... tempat receptions... hijau lumut... simple..
Nie lak tempat kitaorang mencekik sampai badan naik berkilo-kilo... moto "Makan selagi mampu"..!! chef depa handsome siot... muda2 pulak tu... tambah lagi chef yg buat telur dadar tiap pagi tuh... 3 hari dok saner... tak pernah bersempatan nk merase air tangan mamat tuh.. kempunan2...


Welcome to My Room...

Bilik i n my room-mates. Room no. A917. Wah... siap habaq lg tuh no. bilik ... dahsyat... nie betoi2 laporan terperinchi nie...
First we can c kitchen (ala2 kitchen bujang gitu's).. ha'a nie ler uper nyer... tak semua bilik sama... ader lagi cun dari nie... lupa lak nk ambik gambo kitchen kat room liana...
This view from the front door... nice rite..
Dlm bilik nie terdpt 2 double bed .. this first one..
n this second bed... connected with washroom...
View inside washroom...
Kat sini yg paling best nyer ... mandi ler... shower besau tuhh....

Swimming Pool ....

Nie... pemandangan yg sempat saya tangkap ... tenang ajer kat atas nie... bunuh diri pun tak der orang tau.... hehehe


..KURSUS..

Ha'a baru nk cite pasai kursus nie... kat bawah nie .. adalah gambo kenangan yg boleh di abadikan... Please meet my new friends, liana.. masitah.. n nana...
n not forget adik2 ku.. yang comey nie.. umie & ila..Posing time...

Nie... me & my friends together with En. Razif from JPA..




Hope i can join again....

18 May 2009

Happy besday to u My sweet ...
.
Gambo-gambo nie di ambik pada hari sabtu 16hb Mei 2009 di umah mertuaku di Batu Caves... hehehe siap mention tempat tue... seperti dijanjikan nak celebrate cikit dan buat pun tak ler grand sgt besday party Haris, yang ader pun just family mertua ajer .....
wahh... happy anak-anak ceria nie... main belon.... Haris gembira sgt bila jumpa ngan kawan-kawan dia (anak menakan Hosni). Depa dok syok tiup dan main baling2 belon tu... pastu main kejor2.. ala biasa ler kanak2 riang...
gumbiranyer anak ku nie...
Pas penat berlari dan main belon... dahaga ler pulak... "mama... nk yayeh !! yayeh meaning air, biasa ler bahase jerman hanyer certain people ajer paham.. kalu tak paham buat2 ler paham."Nak yayeh lg mama.....!!" pastu nak main elon lagi ... Yahoo... main elon...Ha'a nie kek for Haris... Mama buy for u...

Hemmm Haris nie dah tak sabar nk potong kek ...

Tengok tue.. gara2 nk potong kek Haris tak bagi sesiapa pun pegang pisau plastik tue..

Ha'a abg Hazid tolong pegang tangan Haris utk potong kek besday... Hapi besday to u...

Dah tak nak lepaskan pisau plastik tue... dia nk potong lg... kalu boleh nk hancurkan kek tu kalu ler dpt pisau tu lg kat dia... wahhh... lapo mama nih... hehehe

Nie.. mak busu tengah brain wash cikit kat Haris... hehehe... budak kecik tak boleh pegang pisau plastik nie lama2... karang ader orang yg meleleh air liur tengok kek nie....

Makan time!!!!!!!!!!

Potong...potong... cepat... lapar nie.. mak mertua masak lontong ngan nasik impit dan puding custard tue (actually i tak tau sgt nama penuh masakan custard tu)

Nie... yang tengah senyum tue.. kakak iparku... dan tengah melantak tu adik iparku...

Manja ank mama nie... nk suruh papa suapkan jugak kek tue...

Posing tergoda... calon2nya ... jeng.. jeng....

dan calon ke dua adalah............... bapak mertuaku..!!

Ha... pemenangnyer.... akan diumumkan bila dah ader undian... hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...