Followers

Google+ Followers

13 April 2009

KOJET Dahhhh...!

Last 2 weeks ... i kesian tengok my son berambut panjang... ACTUALLY rambut tue tak ler di ketegorikan panjang bebenor mcm pompuan tue or mat rock... But... for me .. oooii rimas gak den tengok!!... Yg my hubby lak, yer ler lakikan semua nk SONANG ajo... dia punyer malas nk bawak mamat tu potong rambut boleh ajer jawab 'Maner ader rambut Haris panjang, pendik lagi'... padahal cian gak i tengok dia berpeluh kepanasan. Aper lagi i tak kirer dia kene gak gi bawak my son potong rambut. I bukan aper... kan bagus kalu budak kecik di asuh dengan displin dan kemas. Ha'a bila dah ader kat kedai gunting rambut tue... lain lak story yg jadi... tp yg kelakarnye my son nie sentiasa cuak bila tengok uncle start pegang misen tue.. that time haaa aper lagi my son transform ler muker dia jadi tensen... Budak kecik pun boleh express muka tensen kat mama dia.... hehehe...



Pas gunting maybe my son rasa ringan sikit kepala dia kot, coz dia punyer ler lasak bermain dan memanjat sampai i naik pening... hehehe...


But anyway.... for me it's ok as long he very happy, active and double energy .... mcm pas minum milo....! hehehe...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...