Followers

Google+ Followers

15 April 2009

Kelakar tp Betoi gak rite... Apa Pompuan Kater kat Lelaki...

Satisfaction.com Free Comment Codes

1)Kalau pompuan kata : oklah wak,kita sembang lain kali yek.
Maknanya : dah le tu...maleh dah nak sembang ngan ko..boring!

2)Kalau pompuan kata : tak pe,saya tak kisah..
Maknanya : sape kata aku tak kisah?

3)Kalau pompuan kata : kita kawan aje lah ekk..saya memang suka kat awak tapi saya suka sebagai kawan je
Maknanya : aku memang tak nak kat ko..kalo cakap kang penyek plak muka tu..

4)Kalau pompuan kata : eh...u call ekk?i tak de receive call dari u pun...
Maknanya : memang no ko naik tapi saja aku malas nak jawap

5)Kalau pompuan kata : lain kali je la kita keluar,i bz la sekarang ni...nanti i free i call u ,kay?Maknanya : aku tak nak keluar ngan ko,tak reti2 bahasa lagi ke?

6)Kalau pompuan kata : i sebenarnya tak la memilih sangat.
Maknanya :sape kata aku tak memilih...please..kalo nak makan pun harap aku belanja,boleh blah la...

7)Kalau pompuan kata :i tak kisah penampilan u macamana pun
Maknanya : ya Rabbi!selekehnya pak we aku...

8)Kalau pompuan kata : lain kali kita keluar lagi ekk?i kena balik balik cepat lar...ada hal...
Maknanya : inilah first and last aku keluar ngan ko...

9)Kalau pompuan kata :saya suka lelaki yg mcm ni...mcm tu..bla...bla...bla...
Maknanya : excuse me!ciri2 tu tak de kat ko..so..paham2 sendiri la...

10)Kalau pompuan kata : u keje kat mana?as what?
Maknanya :kalo setakat keje ntah hapa2 tak payah ler ngorat aku...

Kesimpulannya pompuan ni kadang2 malas nak cakap straight forward pasal tak sampai hati tgk muka korang monyok cam anak ayam kene ujan...jgn mrh guys.

Satisfaction.com Free Comment Codes

4 comments:

  1. hahahaha tak baik menipu adik oiiii

    lama tak dengar khabar

    ReplyDelete
  2. hehehe
    betol..betol..betol..(sambil buat suara ipin)

    ReplyDelete
  3. Hai abg .... memang dah lama tak dengar kabar.... hehehe... yang nie bukan menipu bang... tp hakikat nyer...

    hehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...