Followers

Google+ Followers

13 April 2009

5S

What actually 5s tue ek... 5s means... sisih, susun, sapu, seragam dan sentiasa amal.


4 this month WE all to.. buzy ngan 5s sampai boss i pun, i sisih kan jugak ... funny but real dude! .... tp apa yg i tengok di sector (international dan services) kitaorang collections memang memberangsangkan berbanding ngan sector orang lain. Tapi donations yg terbesar sekali adalah dari Timbalan kitaorang di International nie... she very nice dan amat bermurah hati tak ler macam beberapa orang yang asik mengungkit apa guna nyer donations tue (special dedicated to manusia bukit yg says "5S r disaster"!!... bak kater pantun orang dulun2 yang telah di canggihkan versi zaman moden ala2 pop balada gitu... "dagang pak malau dagang berlipat, dagang hamber menkulai layu... collection bukan sebarang collection, collection untuk aper lagi ... 5s ler"!! hehehe...

Team work yg bertungkus lumus ader lah kump. sokongan ler ... kitaorang telah menjayakan 5s dengan penuh gaye, keunggulan, mutu.... cheeewahhhh!!... well .. bak kater WONDER PET "apa yg penting, KERJASAMA.... apa yg penting, KERJASAMA"!.


Nie ler serber cikit yg i boleh tunjuk 5s tue... pada pendapat i ler kan... 5s nie memang nampak teratur ajer... tp kalu ader dikalangan sesiapa ler kan (hehehe...) yang tak paham bahasa sure tak akan displin nk mengomas nih hah.... sebenarnyer byk progress telahpun terlaksana tp tak boleh ler nk tunjuk byk2 karang 1 pages sajer untuk 5s... Loteh ler nk attach gambo nie... nie yg i tunjuk semua selepas progress, tp yg sebelum progress tuhh... lupa lak i nk snap picture pasai terlampau cibuk.


Cheee wah... cik fiza tengah sibuk oooooo.... hehehe....

Nie gambo depa dok tengah buat chart organisasi our sector. Ha'a tengok Kak Zana dok muncong menyusun ayat... hehhee... Mizi lak gosip ... tue kerja baru best sentiasa ader selingan... I pulak dok sibuk nk tangkap gambo... coz krojo i tak dok waktu tuhh... aper lagi...!! cari krojo ler!



Pastue kan... i snap picture, hemmm... time depa dok nk bubuh carta organisasi kat wall depan bilik i. Aper lagi, ngan pantas i click ..click...click!!..


skru kuat2 ... chayokkkk mizi...!!

Tengok tue... gelagat fiza nk katok mizi guner mereton (hammer).


Tersenyum kakak kiter tue... tengok aper tue.....????hehehe...


Ha'a... nie lar ratu2 international yg bertungkus lumus yang dah training pegang sepanduk untuk mogok kalu bonus tahun nie tak der... hehehe... acah jer... sajer nk posing ngan benda tu..

Yang kitaorang berdua nie dok sibuk syok sendiri kat citu... benda dah settle aper lagi posing ler... hehehe...

Jill, ko sure suker gambo ko nie... ngan hasil gambo yang aku tangkap nie sure ko nangis nyer lah...mesti ko ckp kat aku FUHHHYOHHH, bagus lar Saly nie terer...!! hehehe... sebagai manager aku raser ko boleh jd model nieh.... nanti aku submit picture nih kat TV3... hemmm ... maner tau kot2 ko boleh jd pengacara nona pun okess gak ... nak tak! nak.. nak... nak...!!!!
aku boleh tumpang glomor sekali kay!!.........


*Jill... ko suruh oter kan.... aku dah oter baikkk punyer gambo nie... hanyer ader di dunia koboi je tau... Mahal nie!..


Moto utk minggu nie... "LIFE VERY INTERSTING " ..!!

3 comments:

  1. pic aku sume sengal
    edit la dulu
    haha

    ReplyDelete
  2. bukan 5s disaster ke?
    haha.
    ko patut cakap pantun tuh mase ko kutip dekat............
    haha.

    ReplyDelete
  3. ha'a aku terlupa la pulak ayat disaster tu... hehehe... aku edit sekarang!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...