Followers

Google+ Followers

17 November 2008

Hemmm... long time i tak wrote kat blog nie kan... kay lets start with "November in Memories".. piii weettt...
Ones upon a time.. si puteri yg comey nie tetiba ajer dapat durian runtuh... kedebubbbb @#$%^&*!!?&*.. jatuh durian tembaga sejibik betoi2 depan mater tapi itu buah dulian manyak kicik ooo... buts ok ler dari tak ader langsung kan....!! so...apa lagi si puteri yg comey nie kata "Ulllala...." hehehe.. cheewahh...
Hemmm akan tetapi (ayat gomen ini kene bold cikit)... nak jadi cerita ler kan.. bulan nie memang I ader duit lebih sikit so ... i memang dah lama berhasrat utk belanja all my friends makan pizza ramai2 di pantry office. Seronok tengok mereka menikmati makanan.. Mereka happy i pun happy gak. Masing2 enjoy ..
P E A C E dude..!!!
Tengok ler Ms. Zynor dan Ms. Tressna makan sambil berdiri.. maklumla .. kerusi talak cukup oooo... sebeno nyer mrk nie malas nk p cari kerusi... diri pun diri daa....
I, Zynor dan Chai pergi belikan 5 kotak besau pizza, entah aper nama sotong tu pun i tak tau... hehehe... ngan air A&W. Memang depa orang kene makan sampai lebam...


Mengikut kata2 orang tua2... makan kene banyak utk bagi tenaga dan aura yg sihat... yer ker??? compius kejap... tapi pas makan sure ngantuk nyer... !! pastu boleh ler bertukar menjadi ular sawa tido depan PC,.... hehehehe... aku sampai buncit ler perut mengkedarah ... fuhhh... nikmat makan nihhh...

6 comments:

  1. babe,

    mmg heaven!
    aku doa kan apc dis year ada bdak international yg dapat.

    boley makan besar lagik.
    hehehe'

    thanx ye babe belanje kita orang makan (bukan makan da tuh menketadarah da)

    terima kasih daun keladi,
    lain rezeki belanja lagi!
    peace!

    ReplyDelete
  2. hehehe....

    ha'a aku boleh simpan duit ooo coz nk slim river nih... aku belanja korang mesti makan sampai biru.

    ReplyDelete
  3. haha

    ye la slim river ye tak.

    aku rase aku suka pic last tuh cute jek budak tuh kan eventho half jek nmpak muka.

    haha.

    ReplyDelete
  4. bestnya makan piza..byk plak tu, berkotak-kotak..

    ReplyDelete
  5. ha'a nanti aku menang lotery aku belanjer korang ek..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...