Followers

Google+ Followers

17 November 2008

Aquaria KLCC

Hari ahad baru2 nie i n family when to Aquaria KLCC.... dulu dengar orang ckp mcm gempak ajer... bila pergi hemmmm BOLEH tahan ajer. Setakat nk hiburkan hati ank kira dah ok... lagi pun my son nampak mcm happy campur takut2 coz dpt tengok ikan besau2... dan jugak kat saner semua spesis ikan, penyu, spider pun ader kecuali spiderman.... hehehe...



Masa di Aquarius tu dah tempat pun gelap gelita, nak tangkap gambo pun tak boleh nk pakai flash... gambo semua jd tepahaper ajer... nasib baik guna digital ... boleh gak tengok maner yg tak jadi. kalu yg manual masa zaman jepun tak ker kesian bila cuci tengok byk yg hancusss.. !! nie nasib baik tempat ikan nie ader ler lampu cinonet jugak... hehehe...

Boyer pun ader tp kecik nyer... comey mcm nak bela ajer... semua kat saner kalu yg kecik semua comey2 tp kalu besau tu menakut kan betoiii... karang kalu terpecah ler kaca aquarium tu mampus orang2 yg kat situ... kene tokak ... hehehehe...




Iguana nie pun cute... suka la... dari dulu berangan nak bela... tp tak kesampaian... pasai bela ok jaga malas... kuang... kuang... kuang..




Pari2 nie jugak menjadi pilihan utk i ambil gambonyer kerana pari2 nie menunjukkan kemanjaan seekor binatang peliharaan ... ishhh apa yg aku merepek nie...!! tp kalu dilihat manjer giler sampai tak takut ngan orang. siap nk enterframe lagi ader ler...


Ha'a my son betoi2 seronok tengok fish... hehehe..

Masa i nk tangkap gambo dia pun dia blur dan tergamam tengok ikan besar kat atas kepala. kelakar sebenarnyer tengok gelagat dia bila dia takut....tapi bila sampai ke tempat cenderahati lain pulak peeel my son nie... dia suka sgt pd teddy bear yg cute2...


kalu boleh semua nyer dia nk suruh i beli... kalu ler i nie tokey kedai boleh ler atau pun kilang cop duit maybe no hal punyer...

Hemmm... my son really love teddy bear or cats... i compius... maybe dia suka benda cute dan cintai alam semula jadi... cheewahh...!! hehehehe...
HARIS HAIKAL... MAMA LOVE U .. Muaahhh!!

2 comments:

  1. aku pon conpius.

    conpius aquaria ke aquarius ni?

    haha.

    aris excited gile yek!
    dulu aku pegi aquaria ni time takde cam. pakai disposable camera yg ade jual kat tepi tuh.

    haha, nasib baik la pic okay la jugak eventho malap sikit. hehe.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...