Followers

Google+ Followers

17 November 2008

Aquaria KLCC

Hari ahad baru2 nie i n family when to Aquaria KLCC.... dulu dengar orang ckp mcm gempak ajer... bila pergi hemmmm BOLEH tahan ajer. Setakat nk hiburkan hati ank kira dah ok... lagi pun my son nampak mcm happy campur takut2 coz dpt tengok ikan besau2... dan jugak kat saner semua spesis ikan, penyu, spider pun ader kecuali spiderman.... hehehe...



Masa di Aquarius tu dah tempat pun gelap gelita, nak tangkap gambo pun tak boleh nk pakai flash... gambo semua jd tepahaper ajer... nasib baik guna digital ... boleh gak tengok maner yg tak jadi. kalu yg manual masa zaman jepun tak ker kesian bila cuci tengok byk yg hancusss.. !! nie nasib baik tempat ikan nie ader ler lampu cinonet jugak... hehehe...

Boyer pun ader tp kecik nyer... comey mcm nak bela ajer... semua kat saner kalu yg kecik semua comey2 tp kalu besau tu menakut kan betoiii... karang kalu terpecah ler kaca aquarium tu mampus orang2 yg kat situ... kene tokak ... hehehehe...




Iguana nie pun cute... suka la... dari dulu berangan nak bela... tp tak kesampaian... pasai bela ok jaga malas... kuang... kuang... kuang..




Pari2 nie jugak menjadi pilihan utk i ambil gambonyer kerana pari2 nie menunjukkan kemanjaan seekor binatang peliharaan ... ishhh apa yg aku merepek nie...!! tp kalu dilihat manjer giler sampai tak takut ngan orang. siap nk enterframe lagi ader ler...


Ha'a my son betoi2 seronok tengok fish... hehehe..

Masa i nk tangkap gambo dia pun dia blur dan tergamam tengok ikan besar kat atas kepala. kelakar sebenarnyer tengok gelagat dia bila dia takut....tapi bila sampai ke tempat cenderahati lain pulak peeel my son nie... dia suka sgt pd teddy bear yg cute2...


kalu boleh semua nyer dia nk suruh i beli... kalu ler i nie tokey kedai boleh ler atau pun kilang cop duit maybe no hal punyer...

Hemmm... my son really love teddy bear or cats... i compius... maybe dia suka benda cute dan cintai alam semula jadi... cheewahh...!! hehehehe...
HARIS HAIKAL... MAMA LOVE U .. Muaahhh!!

Hemmm... long time i tak wrote kat blog nie kan... kay lets start with "November in Memories".. piii weettt...
Ones upon a time.. si puteri yg comey nie tetiba ajer dapat durian runtuh... kedebubbbb @#$%^&*!!?&*.. jatuh durian tembaga sejibik betoi2 depan mater tapi itu buah dulian manyak kicik ooo... buts ok ler dari tak ader langsung kan....!! so...apa lagi si puteri yg comey nie kata "Ulllala...." hehehe.. cheewahh...
Hemmm akan tetapi (ayat gomen ini kene bold cikit)... nak jadi cerita ler kan.. bulan nie memang I ader duit lebih sikit so ... i memang dah lama berhasrat utk belanja all my friends makan pizza ramai2 di pantry office. Seronok tengok mereka menikmati makanan.. Mereka happy i pun happy gak. Masing2 enjoy ..
P E A C E dude..!!!
Tengok ler Ms. Zynor dan Ms. Tressna makan sambil berdiri.. maklumla .. kerusi talak cukup oooo... sebeno nyer mrk nie malas nk p cari kerusi... diri pun diri daa....
I, Zynor dan Chai pergi belikan 5 kotak besau pizza, entah aper nama sotong tu pun i tak tau... hehehe... ngan air A&W. Memang depa orang kene makan sampai lebam...


Mengikut kata2 orang tua2... makan kene banyak utk bagi tenaga dan aura yg sihat... yer ker??? compius kejap... tapi pas makan sure ngantuk nyer... !! pastu boleh ler bertukar menjadi ular sawa tido depan PC,.... hehehehe... aku sampai buncit ler perut mengkedarah ... fuhhh... nikmat makan nihhh...

04 November 2008

Teringat Gelagat Haris Haikal kat McD

Budak kecil nie hidup mereka sentiasa happy dan tak der apa2 yg perlu dipikirkannyer... sentiasa dengan telatah yang tersendiri untuk mendapatkan perhatian. Teringat masa di McD... i bagi Haris makan kentang... last2... habis bertaburan kat lantai..

Sempat jugak i merakamkan telatah dia... kelakar gak di buatnyer....hihihi... tempat letak makanan Haris boleh letak kat kepala... kompius i dibuatnyer...

That time i ckp kat Haris... ... "mama tak tau mcmaner nk suruh Haris makan bukan main ngan makanan. Haris selalu buat mama terdiam sebab tak tau nk ckp apa dahh.... kelakuan Haris nie buat mama dari marah jadi tak boleh nak marah". Macam tu lar dialog pedebatan diantara mama vs anak. hehehe ....


Nie pulak ... tension ngan kotak tu... seboleh- bolehnyer nk koyakkan ajer.... hehehe...

03 November 2008

Sempat Posing Dlm Kete ..hihihi

Nie lar kami kengkawan seronok kuar sama-sama walaupun ada urusan. Kawan aku sorang nie terlupa pulak borang dia kat maner... sementara dia teruk nak mencari .. aku pun posing ler dalam keter sorang-sorang.


Nie gambo aku tersnap masa aku nk belek patung bunny ank kawan aku .. ader lagu ..hehehe nie semua perangai kebudakan pulak,.


nie la orang yg tak der krojer...hehehehe



Nie... gambo aku ngan kawan baik aku di JPPH....

Member aku sorang nie suruh ckp yg sobonarnyer klu korang tgk cik aidah kita nie secara real cun gile2 gaban dri dlm photo nie... hihihi... pesanan penaja KACIP FATIMAH.
.......... ............

Ngan confident nyer dia bawak keter... hehehe pemandu berhemah..

Nie wana... aku baru ajer kenal hari nie. Nice to meet u my friend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...