Followers

Google+ Followers

28 August 2008

Birthday Party anjuran Taska anak i.

Semalam pas ambik Haris Haikal kat taska, teacher Haris menghulurkan satu invitation for birthday party untuk pelajar yg lahir dari bulan Januari until Ogos. Wahh... gerenti happeningnyer kan coz taska nie baru ajer bukak kat KPDN nih.. Student masih tak ramai tp ok la sebab teacher byk kat citu.


Today... early morning i dah kene alert coz ader birthday party. Boss i benarkan i joint that's party.. Bila i masuk ajer depan pintu taska...terkezut cikit ler coz semua budak ceria dan happy gara2 dpt present besau dari teacher!! fuyooo !!..ala maklum nk sambut besdaykan... hehehe!!!... Anak2 kecil pakai baju comey2 gitu .... anak i ajer asik nak merengek ajer bila nampak i n hubby. hemmm... macam nie ler keadaan dan gembiranyer anak kecil bermain...

Tapi anak i nie lain pulak cerita... orang lain happy.... Haris asik nk melalak ajer... that time dia baru perasan kehadiran i n my hubby..

Bila kami tersengeh ajer malas nk layan.. mula ler dia tunjuk aksi yang biasa tuh..!!hehehe.. kelakar.... dah tue bila papanyer dah dukung baru nak senyap... ishh... jenuh kalu mcm nie !! hehehe!!

Macam -macam anak i nie...

2 comments:

  1. Hello
    a small mark at the time of my passage on your very beautiful blog!
    congratulations!
    thanks for making us share your moments
    you have a translation of my English space!
    cordially from France
    ¸..· ´¨¨)) -:¦:-
    ¸.·´ .·´¨¨))
    ((¸¸.·´ ..·´ -:¦:-
    -:¦:- ((¸¸.·´* ~ Chris ~ -:¦:-
    http://SweetMelody.bloguez.com

    ReplyDelete
  2. hi chris... thanks for visiting my blog...n thanks for big compliment. u so sweet chris. hemmm u rite...maybe i will consider to have translation or make Bahasa Melayu upgrade to English as u wish for.

    Thanks.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...